Social Icons

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

«Έφυγε» από την ζωή ο Διευθυντής και Εκδότης του «Λαμιακού Τύπου» Δημήτρης Ρίζος


«Έφυγε» από την ζωή ο Διευθυντής και Εκδότης του «Λαμιακού Τύπου» Δημήτρης Ρίζος
«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 66 ετών τα ξημερώματα της Κυριακής (11/4) ο Διευθυντής της Εφημερίδας «Λαμιακός Τύπος» Δημήτρης Ρίζος.
Θλίψη στον Δημοσιογραφικό κόσμο , στην Φθιώτιδα , στην πόλη της Λαμίας και στην Νέα ‘Άμπλιανη , όπου και κατοικούσε για την απώλεια του.

Ο Δημήτρης Ρίζος ήταν συνιδρυτής , μαζί με τον αδελφό του Σπύρο της Εφημερίδας »Λαμιακός Τύπος « , το 1977 . Μέλος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων και μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου.Άφησε το δικό του στίγμα στον χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας και ήταν αγαπητός σε όλους, όχι μόνο στην Λαμία και στην Φθιώτιδα αλλά και σε όλη την χώρα.

Πριν από λίγες ημέρες υπεβλήθη στην Αθήνα σε προγραμματισμένο χειρουργείο , που αρχικά πήγε καλά. Παρουσίασε όμως επιπλοκές στην συνεχεία και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Η Εξόδιος ακολουθία του θα γίνει το πρωί της Δευτέρας στις 12:00 (12/4) στον Ιερό Ναό Της Αγίας Παρασκευής στην Νέα Άμπλιανη στην Λαμία .Θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η οικογένεια του επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Το «ilamia.gr” εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.

Καλό Ταξίδι Φίλε ….

Η Ανάρτηση του «Λαμιακού Τύπου» :


« Πένθος για την οικογένεια του ”Λαμιακού Τύπου ”. Έφυγε αναπάντεχα σήμερα απο τη ζωή ο Διευθυντής της εφημερίδας Δημήτρης Ρίζος μετά απο νοσηλεία λίγων ημερών σε Νοσοκομείο της Αθήνας .
Ο Δημήτρης Ρίζος άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία και σημαντική παρακαταθήκη στον ελληνικό τύπο. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Μαζί με τον αδελφό του Σπύρο από το 1977 ίδρυσαν την εταιρεία “ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ” Α.Ε., που δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών. Ξεκινώντας από ένα κλασσικό τυπογραφείο, κατάφεραν να οργανώσουν και να λειτουργούν σήμερα μια ημερήσια περιφερειακή εφημερίδα με δικό της τυπογραφείο και μια πλήρως οργανωμένη εκτυπωτική μονάδα στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας .

Ο Δημήτρης Ρίζος κατά τη διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής του στο χώρο των εκδόσεων έβαλε τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στον έντυπο τύπο της Λαμίας και ευρύτερα της Φθιωτικής κοινωνίας . Ο Δημήτρης Ρίζος ήταν ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων και τα τελευταία χρόνια εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου . Ο θάνατος του Δημήτρη αφήνει πίσω του ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό . Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative