Social Icons

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

(ΑΣΓΜΕ) - ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ


(ΑΣΓΜΕ) - ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Με μεγάλη έκπληξη ακούμε τις κυβερνητικές εξαγγελίες σύμφωνα με τις οποίες το άνοιγμα των σχολείων θα συνδυαστεί με υποχρεωτικά self-test στους μαθητές ανά βδομάδα. Αυτά θα γίνονται από τους γονείς των μαθητών και θα πιστοποιούνται με υπεύθυνες δηλώσεις κάθε Δευτέρα. "Στόχος είναι ο καθένας να μπορεί να επιτηρεί την υγεία του, να φροντίζει τον εαυτό του και το περιβάλλον του", δήλωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Πελώνη.

Για πολλοστή φορά, βλέπουμε την κυβέρνηση να μην έχει καμία διάθεση να αναλάβει τη διενέργεια μαζικών και επαναλαμβανόμενων τεστ, όπως σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα ζητά εδώ και μήνες, αλλά να ετοιμάζεται να ανοίξει τα σχολεία μεταφέροντας το βάρος στην "ατομική ευθύνη" των γονιών. Δηλαδή, μετά από τη μετατροπή μας σε βοηθούς εκπαιδευτικού μέσω της τηλεκπαίδευσης, τώρα καλούμαστε να γίνουμε και υγειονομικό προσωπικό για τα παιδιά μας, προκειμένου να μην προσληφθεί αντίστοιχο προσωπικό που θα διενεργεί τα τεστ με ασφάλεια και υπευθυνότητα!

Ως ΑΣΓΜΕ, καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους την ευθύνη της απέναντι σε εκατοντάδες χιλιάδες γονείς και μαθητές όσον αφορά το άνοιγμα των σχολείων με ασφάλεια εν μέσω κορύφωσης της πανδημίας. Να ακούσει τις προτάσεις μας, να μειώσει τον αριθμό των μαθητών ανά τμήμα και να προσλάβει το απαραίτητο προσωπικό διενέργειας μαζικών και επαναλαμβανόμενων τεστ σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. 
Να συνδεθεί το σχολείο με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, να προσληφθούν σχολίατροι και σχολικοί νοσηλευτές. Κανένας μαθητής εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας λόγω αδυναμίας ανταπόκρισης στα self-test.

Φτάνει πια με την ατομική ευθύνη! Δεν θα ανεχτούμε για μια ακόμα φορά την κοροϊδία του σχολείου - ακορντεόν. Να παρθούν ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα ΟΛΩΝ των σχολείων με την παράλληλη εκπαιδευτική υποστήριξη των μαθητών για την ύλη που δεν μπορεί να καλυφθεί με την τηλεκπαίδευση. Να προσδιοριστεί ημερομηνία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις με ανάλογη μείωση της ύλης, να μην γίνουν προαγωγικές εξετάσεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και να αξιοποιηθεί ο χρόνος για κάλυψη των μορφωτικών κενών που έχουν διαμορφωθεί.

ΤΟ Δ.Σ.



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative