Social Icons

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ποιο είναι το πραγματικό σκάνδαλο με τη Cisco;


Ποιο είναι το πραγματικό σκάνδαλο με τη Cisco;

Ποιο είναι το πραγματικό σκάνδαλο με τη Cisco;


Μπόλικη φασαρία σηκώθηκε για το σκάνδαλο με το webex, τη Cisco και το Υπουργείο. Το δωρεάν δεν ήταν δωρεάν, η Cisco συγκεντρώνει δεδομένα μιας ολόκληρης κοινωνίας. Όπως, δηλαδή, κάνει πάντα το κεφάλαιο – πάντα κρατικοδίαιτο, πάντα παρασιτικό-, με την ευγενική χορηγία του πολιτικού του προσωπικού.

Όλη αυτή η σκόνη χρησιμοποιήθηκε και για έναν ύπουλο σκοπό: Να κρυφτεί το απείρως πιο μεγάλο πραγματικό σκάνδαλο: Το σκάνδαλο της ταξικής επίθεσης της τηλε-«εκπαίδευσης». Γιατί, ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ:
· Μια διαδικασία, η οποία, από τη φύση της, απογειώνει τις ανισότητες και τους αποκλεισμούς να παρουσιάζεται ως μια εκπαιδευτική διαδικασία «ίδιας ποιότητας, αλλά άλλου τρόπου».

· Να θεωρείται φυσιολογικό «να πετιούνται από το καράβι» οι μαθητές και οι μαθήτριες, τους οποίους κατατρέχει η φτώχεια, οι οποίοι δεν έχουν υπολογιστή ή σύνδεση, έχουν κομμένο ρεύμα ή δεν διαθέτουν 3 και 4 συσκευές και ζουν ολόκληρες οικογένειες σε σπίτια με δυο δωμάτια, για να ανταποκριθούν στα δύσκολα προαπαιτούμενα της τηλε-«εκπαίδευσης».

· Να κατρακυλούν στον αποκλεισμό οι πιο αδύνατοι μαθητές, μιας και –όπως παραδέχτηκε ο υφυπουργός Παιδείας- «η τηλεκπαίδευση είναι σα να μιλάς σε τοίχο».

· Να θεωρείται (για οποιονδήποτε μαθητή) εκπαίδευση το να ακούει επί δέκα ώρες «διαλέξεις» μπροστά στην οθόνη και ο εκπαιδευτικός να μην μπορεί να καταλάβει τι κατανοεί ο μαθητής.

· Να καταγράφεται η καθημερινή σχολική ζωή, ποιος και πότε μπαίνει και βγαίνει και –αν χρειαστεί- και τι λέει.

· Να χρησιμοποιείται η τηλε-«εκπαίδευση» για να σπάει καταλήψεις και απεργίες ή ακόμα και για να μην αφήνει τα παιδιά να χαρούν το χιόνι γιατί τάχα «έχουν τηλε-μάθημα».

· Ότι η διαλυτική κατάσταση που υπάρχει πια αναμφισβήτητα στις σχολικές τηλε-τάξεις όλων των βαθμίδων, βαφτίζεται κανονικότητα και ετοιμάζονται εξετάσεις με μείωση εισακτέων και τράπεζα θεμάτων.

· Να δηλώνεται ως διδαχθείσα ύλη η ύλη της τηλε-«εκπαίδευσης», δηλαδή μια ύλη, στην πραγματικότητα, καθόλου διδαχθείσα για την πλειοψηφία των μαθητριών και των μαθητών.

Όλο ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ τα κόμματα της «αντιπολίτευσης» ούτε ασφαλώς οι Ομοσπονδίες που έχουν διαλύσει το κίνημα – οι ΟΛΜΕ και ΔΟΕ. Πώς να το δουν άραγε αυτοί που αποτέλεσαν το υπάκουο επικουρικό προσωπικό στην κυβερνητική αθλιότητα να νομιμοποιήσει την τηλε-«εκπαίδευση» ως μια εκπαιδευτική διαδικασία, ακόμα κι αν κλαψούριζαν ότι «δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη ζωντανή διδασκαλία»! Πώς να δουν το πραγματικό μεγάλο σκάνδαλο της νομιμοποίησης των ανισοτήτων και των αποκλεισμών (μέσω της τηλε-«εκπαίδευσης») αυτοί που ήταν συμμέτοχοι στην εφαρμογή του;

Όσο και να σφυρίζουν ένοχα και αδιάφορα οι πολύχρωμοι απολογητές της τηλε-«εκπαιδευτικής» επίθεσης του συστήματος, τα αιτήματα είναι σαφή:

ΚΑΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΥΛΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

ΟΧΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΕΑΣ ΥΛΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ / ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ - ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ 4692/ 4763

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.


agkinekp.blogspot.gr

26/3/2021


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative