Social Icons

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Πέθανε Λαμιώτης στη ΜΕΘ Κορωνοϊού


Πέθανε Λαμιώτης στη ΜΕΘ ΚορωνοϊούΣυνεχίζεται η ασφυκτική πίεση στο Νοσοκομείο Λαμίας. Διακομίζονται διασωληνωμένοι σε Νοσοκομεία της Θεσσαλίας. Νέοι θάνατοι και στη Χαλκίδα…

Την απώλεια ενός ακόμη ανθρώπου από επιπλοκές της covid-19 είχαμε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας.

Πρόκειται για 76χρονο Λαμιώτη που έχασε τη μάχη με τον επικίνδυνο ιό μετά από 10 ημέρες νοσηλείας στην Εντατική.

Δεν μπορούν να τον κηδέψουν


Μάλιστα το δράμα είναι ακόμη μεγαλύτερο για την οικογένειά του καθώς νοσούν όλοι από κορωνοϊό και η κηδεία θα καθυστερήσει μέχρι να μπορέσουν να βγουν από το σπίτι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.Δυστυχώς στον καιρό της πανδημίας τα οικογενειακά δράματα είναι πολλά και κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Γεγονός είναι ότι στο Νοσοκομείο Λαμίας εκτός από τα υπόλοιπα 11 περιστατικά που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ κορωνοϊού, υπάρχουν ακόμη αρκετοί ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση στο Πέτρινο κτίριο όπου στεγάζεται η Κλινική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη θέση του 76χρονου στην Εντατική θα πάρει 62χρονη της οποίας η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή. Μάλιστα πριν από αυτή, δύο ακόμη περιστατικά από τη Μαλεσίνα (γυναίκα - άνδρας) χρειάστηκε να διακομιστούν το βράδυ της Κυριακής (14/3) στο Βόλο καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ Λαμίας.

Έτσι τις τελευταίες 4 ημέρες συνολικά πέντε ασθενείς διακομίστηκαν σε Νοσοκομεία της Θεσσαλίας, καθώς προηγήθηκε η διακομιδή τριών ακόμη ατόμων στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ο ένας εξ αυτών (60χρονος) σε σοβαρή κατάσταση.

Παρά τις διακομιδές όμως η κατάσταση στο Πέτρινο εξακολουθεί να είναι πιεστική με 70 ασθενείς εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία προέρχεται από τη Μαλεσίνα ή γενικά από το Δήμο Λοκρών. Πάντα υπάρχει σε ετοιμότητα η λύση του «ισογείου», αν δεν πιάσει η ευχή όλων για αποκλιμάκωση της έντασης μετάδοσης του θανατηφόρου ιού.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι και το δεύτερο μεγάλο Νοσοκομείο της Στερεάς, αυτό της Χαλκίδας, δέχεται ανάλογη πίεση από περιστατικά, καθώς και σε εκείνο μετράμε ανθρώπινες απώλειες. Οι τελευταίες την Κυριακή όταν κατέληξαν στη ΜΕΘ ένας 63χρονος από τη Νέα Αρτάκη μετά από ένα μήνα νοσηλεία και μία 78χρονη από τη Λίμνη.

Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία (κυρίως από τα Νοσοκομεία γιατί πολλές φορές πέθαναν άνθρωποι στο σπίτι τους χωρίς κανείς να ξέρει ότι νοσούν) στους πέντε νομούς τα Στερεάς έχουμε χάσει 120 συνανθρώπους μας με μέσο όρο ηλικίας τα 77 έτη.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative