Social Icons

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ανοίγει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους τον Απρίλιο


Ανοίγει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους τον ΑπρίλιοΟ Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega το Σάββατο 27 Μαρτίου, προανήγγειλε το άνοιγμα της εξωτερικής εστίασης εντός του Απριλίου.

Μεταξύ άλλων, ο κ.Σκέρτσος τόνισε ότι υποβοηθητικός παράγοντας για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι η βελτίωση των καιρικών συνθηκών. «Γι’ αυτό το λόγο, απελευθερώνουμε δραστηριότητες οι οποίες βοηθούν τον κόσμο να λειτουργεί σε εξωτερικούς χώρους», σημείωσε ο υπουργός και υπογράμμισε ότι μέσα στον Απρίλιο θα ανοίξει η εξωτερική εστίαση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο άνοιγμα της αγοράς και τα δωρεάν self test που θα διατεθούν στους πολίτες. «Η συμπληρωματική στρατηγική η οποία θα εφαρμοστεί από αρχές Απριλίου έχει στόχο το ελεγχόμενο άνοιγμα αγοράς, κοινωνίας και εκπαίδευσης και τα δωρεάν τεστ θα δώσουν αυτή τη δυνατότητα», σχολίασε και εξήγησε ότι πρόκειται για έγκυρα, αποτελεσματικά οικιακά τεστ ώστε κάθε πολίτης να έχει τον έλεγχο της υγείας του.

«Το θετικό είναι ότι υπάρχει η τάση σταθεροποίησης και αποκλιμάκωσης των κρουσμάτων, των εισαγωγών στα νοσοκομεία και αύξηση των εξιτηρίων», συμπλήρωσε ο κ. Σκέρτσος.

«Μαζί με τα τεστ, φαίνεται ότι το λιανεμπόριο και η εκπαίδευση μπορούν να ανοίξουν στις αρχές Απριλίου», σημείωσε και παραδέχθηκε ότι πρέπει να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα ώστε να μπορέσει να αναπνεύσει τόσο η οικονομία όσο και η ψυχολογία των πολιτών.

Σχετικά με τις διαδημοτικές μετακινήσεις, υπογράμμισε ότι είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί κάτι με τη συζήτηση να μετατίθεται όταν θα έχει επιτευχθεί το πρώτο τείχος ανοσίας ως προς τον εμβολιασμό.

«Η παροχή των δωρεάν τεστ θα ισχύσει για Απρίλιο και Μάιο και από τον Ιούνιο θα μπορεί να υποχωρήσει λόγω των αυξημένων εμβολιασμών. Αν χρειαστεί, θα συνεχιστεί», κατέληξε ο κ. Σκέρτσος.

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative