Social Icons

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Παραίτηση – κόλαφος του διευθυντή παθολογικού τομέα του Αγία Όλγα: «Οι γιατροί έφτασαν στα όρια παραφροσύνης»


Παραίτηση – κόλαφος του διευθυντή παθολογικού τομέα του Αγία Όλγα: «Οι γιατροί έφτασαν στα όρια παραφροσύνης»
O παθολόγος Ιωάννης Ιωαννίδης ανακοίνωσε την παραίτησή του από διευθυντής του παθολογικού τομέα του νοσοκομείου Αγία Όλγα (όπου ούτως ή άλλως διαδραμάτιζε, όπως λέει, διακοσμητικό ρόλο) αισθανόμενος ντροπή για όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο, που το πρωί της Πέμπτης 4/3 θα ήταν το μόνο νοσοκομείο για περιστατικά παθολογικά και covid.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Ιω. Ιωαννίδη, στις 9 το βράδυ της Πέμπτης οι γιατροί του νοσοκομείου ήταν στα όρια παραφροσύνης, ασθενείς περίμεναν ακόμα για εξετάσεις ενώ στον 6ο όροφο συνυπήρχαν ασθενείς με covid και κοινά περιστατικά και «μέσα σε όλα τηλέφωνα βουλευτών» που έκαναν παράπονα ότι δεν είδαμε τους «δικούς τους»!

Το Αγία Όλγα» δεν είναι φυσικά εξαίρεση, οι καταγγελίες σωματείων, γιατρών, διευθυντών κλινικών -στα δημόσια νοσοκομεία που μετατρέπονται σε νοσοκομεία μίας νόσου- είναι πλέον καθημερινές. όπως και η κραυγή αγωνίας για την απάνθρωπη στάση της κυβέρνησης τόσο απέναντι στους ασθενείς όσο και απέναντι στο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό των νοσοκομείων.

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του Ιωάννη Ιωαννίδη:

«Προς Ιατρική Υπηρεσία
Και Διοικητή
Κοινοποίηση: Διευθυντές κλινικών και τμημάτων

Αγαπητοί κύριοι

Σήμερα το πρωί (Πέμπτη 4/3/2021) μάθαμε ότι στα πλαίσια του επιχειρησιακού σχεδίου β, 1 μέρα μόλις μετά την αυστηροποίηση των μέτρων λόγω κορύφωσης της κρίσης, στην πρωινή εφημερία θα είμασταν σε όλη την Αθήνα το μόνο νοσοκομείο για περιστατικά παθολογικά και Covid!!!!!!

Αυτό δεν αποτελεί ακριβώς επίτευγμα σχεδιασμού αλλά πλήρη αποτυχία και άγνοια των πραγματικών συνθηκών.

Ώρα 21.00 βραδινή: Έχουν γίνει ήδη >25 εισαγωγές, περιμένουν ακόμα για εξέταση ασθενείς έξω από τα ιατρεία, οι γιατροί μου στα όρια παραφροσύνης, ο 6ος όροφος γεμάτος θετικά περιστατικά (και εκτός της κλινικής covid) σε συνθήκες συνύπαρξης με κοινά περιστατικά, το νοσοκομείο γεμάτο παθολογικά περιστατικά, >70 ασθενείς συνολικά και βεβαίως η ομάδα συντονισμού αυτής της περίφημης κατάστασης ζήτησε εξιτήρια!!! μέχρι τις 11 το πρωί (ακόμα περιμένουμε ουσιαστική βοήθεια από άλλους γιατρούς και ενίσχυση). Και μέσα σε όλα αυτά και τηλέφωνα από γραφεία βουλευτών για παράπονα συγγενών ότι δεν είδαμε τους ασθενείς τους: Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα κύριοι βουλευτές!

Μαζί με τη θλίψη μου (και την ντροπή που αισθάνομαι) παρακαλώ όπως δεχθείτε την άμεση παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή του παθολογικού τομέα (ούτως ή άλλως διακοσμητικό ρόλο και μόνο διαδραματίζω). Διατηρώ την θέση του διευθυντή στην Α’ Παθολογική μόνο και μόνο για να μπορέσει να διατηρηθεί η λειτουργία της σε αυτή την κρίσιμη φάση.

Ο Διευθυντής της Κλινικής

Ι. Ιωαννίδης, παθολόγος με εξειδίκευση στον ΣΔ»

ΚΚΕ: Οι καταγγελίες για τα νοσοκομεία μαρτυρούν την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας και τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης


Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ έκανε το εξής σχόλιο σχετικά με τις καταγγελίες για την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας και τις ευθύνες της κυβέρνησης:

«Οι καταγγελίες και η κραυγή αγωνίας που εκπέμπουν σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία, νοσοκομειακοί γιατροί, διευθυντές κλινικών δημόσιων νοσοκομείων, έχουν πάρει πλέον τη μορφή χιονοστιβάδας και μαρτυρούν την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας και τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης.

Ως εδώ!

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει, ώστε η κυβέρνηση να επιτάξει εδώ και τώρα τον ιδιωτικό τομέα Υγείας για να προστεθούν κλίνες και προσωπικό στο δημόσιο σύστημα Υγείας;
Τι άλλο θα πρέπει να γίνει, ώστε να προσλάβει άμεσα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο δημόσιο σύστημα Υγείας;
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υγεία και τη ζωή του λαού!

Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα προς όλο τον λαό εδώ και τώρα να δυναμώσει την πάλη για την υπεράσπιση της ζωής του».

atexnos.gr


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS



ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOKhttps://www.facebook.com/stilida/" target="_blank">ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative