Social Icons

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ίδρυση Παρατηρητηρίου Ευρωμεσογειακής Ασφάλειας και Συνεργασίας


Ίδρυση Παρατηρητηρίου Ευρωμεσογειακής  Ασφάλειας και Συνεργασίας

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Δ.Σ. ΠΕΜΑΣ


Ιδιαίτερη τιμή επεφύλαξαν τα ιδρυτικά μέλη του Παρατηρητηρίου Ευρωμεσογειακής Ασφάλειας και Συνεργασίας στον Κώστα Μαρκόπουλο και τον εξέλεξαν Πρόεδρο του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου.
Αντιπρόεδρος θα είναι ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Κώστας Λάβδας και β’ αντιπρόεδρος ο τ. πρέσβης της Κύπρου Τάσος Τζιωνής.

Ολόκληρο το Δ.Σ. είναι το κάτωθι:


1. Πρόεδρος: Kώστας Μαρκόπουλος, Χειρουργός Θώρακος και Αγγείων, πρώην Βουλευτής και Υπουργός.
2. Α΄ Αντιπρόεδρος και Διευθυντής του Επιστημονικού Συμβουλίου: Κώστας Λάβδας, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου.
3. Β΄ Αντιπρόεδρος και επικεφαλής του ΠΕΜΑΣ στην Κύπρο: Τάσος Τζιωνής, πρώην Πρέσβης και πρώην Γενικός Διευθυντής του ΥΠΕΞ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μέλη:


4. Μάριος Παναγιώτης Ευθυμιόπουλος: Κοσμήτορας της Σχολής Διεθνούς Ασφάλειας και Παγκόσμιας Πολιτικής, Αναπληρωτής Καθηγητής, Αμερικανικό Πανεπιστήμιο των Εμιράτων.
5. Κώστας Ιατρίδης, Αντιπτέραρχος ε.α.
6. Ανδρέας Ηλιόπουλος, Αντιστράτηγος ε.α.
7. Πολυτίμη Λεονάρδου, Ιατρός, Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής.
8. Κωνσταντίνος Λουκόπουλος, Αντιστράτηγος ε.α.
9. Παναγιώτης Παστουσέας, Αντιναύαρχος ε.α.
10. Φώτης Παπαθανασίου, Αθλητίατρος, Γεν. Διευθυντής στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, Γεν. Διευθυντής του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών.
11. Ανδρέας Σιδέρης, Πολιτικός Επιστήμων, Εκδότης (Ι.ΣΙΔΕΡΗΣ).

Το Δ.Σ. στην πρώτη συνεδρίασή του όρισε ως Εκτελεστικό Διευθυντή του ΠΕΜΑΣ τον Κωνσταντίνο Λουκόπουλο, ο οποίος θα εκτελεί και τα καθήκοντα του Γραμματέα ενώ εξέλεξε Ταμία τον Κώστα Ιατρίδη.

Η θερμή υποδοχή της ίδρυσης του Παρατηρητηρίου από τους συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο μας δίνει πρόσθετη δύναμη και ευθύνη για να υλοποιήσουμε τους τεθέντες στόχους.



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative