Social Icons

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Υπόθεση Κουφοντίνα: Με το βλέμμα στο Δικαστήριο Λαμίας


Υπόθεση Κουφοντίνα: Με το βλέμμα στο Δικαστήριο ΛαμίαςΣτο Πρωτοδικείο της Λαμίας είναι στραμμένα σήμερα τα βλέμματα όσων ενδιαφέρονται για την υπόθεση Δημήτρη Κουφοντίνα και αυτό γιατί σήμερα αναμένεται να συζητηθεί το αίτημα, το οποίο υπέβαλε το απόγευμα της Πέμπτης η συνήγορός του, για αναστολή της ποινής του.

Με το συγκεκριμένο αίτημα ουσιαστικά ζητούν τη μεταφορά του απεργού πείνας σε ένα άλλο νοσοκομείο, όπου είναι δυνατή η πληρέστερη ιατρική παρακολούθησή του, κάτι που για πολλούς μπορεί να συμβεί μόνο σε ένα νοσοκομείο των Αθηνών ή ακόμα και στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού. Ζητούν, λοιπόν, να διακοπεί προσωρινά η ποινή του, ώστε να σωθεί η ζωή του και να μην υποστεί κάποια ανήκεστο βλάβη.

Οι νομικοί συμπαραστάτες του χρησιμοποιούν δύο άρθρα του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και ευελπιστούν σε μία θετική απάντηση από την Εισαγγελία της Λαμίας.

Σε μία τέτοια περίπτωση, αστυνομικοί και νομικοί κύκλοι επιμένουν ότι θα έχουμε μία αποκλιμάκωση της κατάστασης και λήξη της απεργίας πείνας, που ξεκίνησε ο Δημήτρης Κουφοντίνας στις 8 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.
Από τη μία πλευρά, ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια θα έχει επιτύχει τη μεταφορά του στην Αθήνα, πιθανά και στον Κορυδαλλό, που είναι και το βασικό αίτημά του.

Από την άλλη, η Κυβέρνηση δεν φαίνεται να υποχωρεί, καθώς δεν θα έχουμε μεταγωγή του στον Σωφρονιστικό Κατάστημα του Κορυδαλλού, αλλά στο νοσοκομείο.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ανέφεραν ότι αυτή η μέση λύση θα φέρει αποκλιμάκωση και στην ένταση, που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, με επιθέσεις ακόμα και εναντίον αστυνομικών και θα υπάρξει για ένα διάστημα μία εκεχειρία, την οποία -τουλάχιστον σε αυτή τη φάση- φαίνεται πως όλοι επιθυμούν.

huffingtonpost.gr



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS



ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative