Social Icons

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Ζαγοράκης


Θοδωρής ΖαγοράκηςΛίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης της ΕΠΟ. Ύστερα από ηλεκτρονική ψηφοφορία, στην προεδρία της Ομοσπονδίας, εξελέγη ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας του 2004 και Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο διάδοχος του Βαγγέλη Γραμμένου, θριάμβευσε, καταφέρνοντας να πάρει 66 από τις 68 ψήφους, ενώ υπήρχαν και δύο λευκά.

Η εκλογή του Ζαγοράκη, ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε πριν καν ξεκινήσουν οι σχετικές αρχαιρεσίες, καθώς ο μοναδικός αντίπαλός του, Κωνσταντίνος Νίκας, απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Έχοντας τη στήριξη των περισσότερων Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη, ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, ήταν το απόλυτο φαβορί.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποτελούσε μια οικουμενική επιλογή, ενώ την υποψηφιότητά του είχε χαιρετίσει τόσο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Να σημειωθεί πως ακόμη και ο έτερος υποψήφιος, Κωνσταντίνος Νίκας, είχε εκφράσει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Ζαγοράκη, ενώ με δηλώσεις του μετά την απόσυρση της δικής του, επιβεβαίωσε αυτό που «ακουγόταν» .

«Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις 11 θέσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τις καταλαμβάνουν οι:


-Στέργιος Αντωνίου με 63 ψήφους

-Παναγιώτης Δημητρίου με 59 ψήφους

-Γιώργος Χατζησαρόγλου με 54 ψήφους

-Μάνος Γαβριηλίδης με 53 ψήφους

-Δημοσθένης Κουπτσίδης με 52 ψήφους

-Δημήτρης Μπουχλαριώτης με 51 ψήφους

-Λεωνίδας Θωμαϊδης με 50 ψήφους

-Τάκης Παπαχρήστος με 50 ψήφους

-Κλέαρχος Τζαφέρης με 49 ψήφους

-Κυριάκος Φύτρας με 48 ψήφους

-Άγγελος Δανιήλ με 47 ψήφους

Αξίζει να σημειωθεί πως στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν εξελέγη κανένας από τους διεθνείς του 2004, οι οποίοι είχαν θέσει υποψηφιότητα, καθώς συγκέντρωσαν χαμηλό αριθμό ψήφων. Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Ανατολάκης, Άγγελος Χαριστέας και Παντελής Καφές έμειναν εκτός, παρόλο που ο Ζαγοράκης τους ήθελε για συνεργάτες του.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative