Social Icons

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Σχετικά με τις εξελίξεις της πανδημίας στη Λοκρίδα


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Σχετικά με τις εξελίξεις της πανδημίας στη Λοκρίδα
Χαλκίδα, 3/3/2021



Σχετικά με τις εξελίξεις της πανδημίας στη Λοκρίδα


Στην περιοχή της Λοκρίδας ιδιαίτερα στη Μαλεσίνα μετά το ολικό κλείσιμο της κωμόπολης, της απαγόρευσης κάθε μετακίνησης ως η απόλυτη λύση στο πρόβλημα της πανδημίας, η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη, την ίδια ώρα που κραυγάζουν οι ελλείψεις αντιμετώπισης της πανδημίας ιδιαίτερα από το Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Ο κ. Σπανός αντί να αναλώνεται και να απαιτεί αύξηση της αστυνόμευσης, καλό θα ήταν να ρίξει βάρος στη στελέχωση των δομών υγείας σε όλη την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αλλά και στη Λοκρίδα ιδιαίτερα τούτη τη χρονική στιγμή με ενίσχυση του Κ.Υ Αταλάντης, την άμεση λειτουργία του ως εμβολιαστικού κέντρου για να μην τρέχουν οι υπερήλικες, ανήμποροι άνθρωποι, ΑΜΕΑ σε εμβολιαστικά κέντρα που βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά τους.

Ας αφήσουν κατά μέρος οι υπεύθυνοι της περιφέρειας και ο περιφερειάρχης της νουθεσίες και τις επικλήσεις στην “ατομική ευθύνη” και ας κοιτάξουν τις δικές τους ευθύνες, κρατικές και περιφερειακές για την κατάσταση που υπάρχει στις υποδομές υγείας της περιοχής. Ο λαός της Λοκρίδας έχει ανάγκη ΤΩΡΑ από περισσότερους γιατρούς, νοσηλευτές, test, εμβόλια και φάρμακα για όλες τις ασθένειες και όχι από δυνάμεις καταστολής που θα ελέγχουν τις μετακινήσεις τους.

Ήδη η ΜΕΘ σε Λαμία και Χαλκίδα είναι στα όριά τους με συνεχή και αμείωτο ρυθμό εισαγωγής ασθενών με κορονοϊό στα παραπάνω νοσοκομεία.

Η κατάσταση μας ανησυχεί ιδιαίτερα όσο δεν γίνονται επαναλαμβανόμενα test ιδιαίτερα και κυρίως στους χώρους δουλειάς αφού με βάση τις εξελίξεις φαίνεται ότι τα διαγνωστικά τεστ που σε ένα βαθμό διενεργούσε η ΛΑΡΚΟ μετά από απαίτηση των εργαζόμενων αποτύπωναν την κατάσταση και δημιουργούσαν προϋποθέσεις ώστε να παίρνονται ορισμένα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης κορονοϊού.

Η ΛΑΡΚΟ λόγω έλλειψης test έχει σταματήσει, σε μία σειρά εργοστάσια της περιοχής ιχθυοκαλλιέργειες και σούπερ μάρκετ δεν διενεργούνται καθόλου test ενώ και τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό είναι ανύπαρκτα με αποτέλεσμα να μη μπορεί να διαγνωστεί με ακρίβεια η κατάσταση της διασποράς.

Άμεσα όπως απαιτεί και ο λαός της περιοχής να εξασφαλιστούν σε μεγάλη επάρκεια τεστ rapid και μοριακά ώστε να γίνονται επαναλαμβανόμενα ιδιαίτερα σε χώρους δουλειάς σε σχολεία αλλά και γενικευμένο στο πληθυσμό.

Ενίσχυση των νοσοκομείων συνολικά της Στερεάς με αύξηση των ΜΕΘ, αλλά και των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με προσλήψεις του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού και την εξασφάλιση επάρκειας στην υλικοτεχνική υποδομή με γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης.

Δημιουργία αναγκαίων εμβολιαστικών κέντρων στο πλαίσιο της ΠΦΥ με κατάλληλους χώρους και στελέχωση ώστε να διενεργηθούν άμεσα οι εμβολιασμοί.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ





  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS



ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOKtarget="_blank">ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative