Social Icons

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Τροχαίο στη Βουλή: Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ καταδικάζει τον τροχονόμο – Κατέθεσε ο διανομέας


Τροχαίο στη Βουλή: Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ καταδικάζει τον τροχονόμο – Κατέθεσε ο διανομέας
«Καταδικαστέα η συμπεριφορά του τροχονόμου», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος για το τροχαίο στη Βουλή. Κατέθεσε ο διανομέας, ενώ αναζητείται ο οδηγός ταξί.

Ειδικότερα, για το τροχαίο στη Βουλή ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» καταδίκασε τη στάση του τροχονόμου απέναντι στον διανομέα, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

«Έχει ληφθεί κατάθεση από τον διανομέα που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου στη Βουλή» και με τον οποίο υπήρξε το φραστικό επεισόδιο με τον τροχονόμο, είπε στο «ΘΕΜΑ 104,6», ο κ. Χρονόπουλος.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία:

«Σίγουρα δεν αποτυπώνει καλή εικόνα για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου. Όμως, υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σειρά υποθέσεων οι οποίες ελέγχονται, υπάρχουν ιδιαίτερα ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου στην αστυνομία και είναι αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές συναδέλφων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες», τόνισε ο Θεόδωρος Χρονόπουλος.

«Σίγουρα θα κινητοποιηθεί η διαδικασία και γι’ αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης σε τέτοιου είδους θέματα», ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.

Εκτός από την κατάθεση του διανομέα για την φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον τροχονόμο για το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλή με θύμα τον νεαρό Ιάσονα, έχουν ληφθεί και άλλες καταθέσεις.

Ταυτόχρονα υπενθυμίζεται ότι αναζητείται και ο οδηγός ταξί, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, προκειμένου να καταθέσει και εκείνος για το δυστύχημα, επισήμανε ο κ. Χρονόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στην καταγραφή του τραγικού περιστατικού στη Βουλή από κάμερες ασφαλείας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό. Επίσης, αποκάλυψε ότι έγινε αιμοληψία στον υπαίτιο οδηγό αστυνομικό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Αναφορικά με το θέμα της σύλληψης του εμπλεκόμενου οδηγού του υπηρεσιακού οχήματος της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, ο κ. Χρονόπουλος διευκρινίζει ότι αυτή δεν πραγματοποιήθηκε και αυτό επειδή «όταν δεν είναι θανατηφόρο το τροχαίο και ανεξαρτήτως ιδιότητας του οδηγού, αν δηλαδή πρόκειται για αστυνομικό ή πολίτη, αν επιπλέον δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα αλκοτέστ, ο εμπλεκόμενος οδηγός παραμένει στο σημείο και δεν θεωρείται ύποπτος φυγής, αυτός δεν συλλαμβάνεται».

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ εξέφρασε την «αμέριστη συμπαράσταση όλης της ελληνικής αστυνομίας στην οικογένεια του άτυχου Ιάσονα. Παράλληλα, ευχήθηκε «δύναμη και ό,τι καλύτερο για την οικογένεια αυτή».

Πηγη: Newsit.gr
ilamia.gr


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative