Social Icons

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ο Γιάννης Σαρακιώτης για την παύση διανομής των σχολικών γευμάτων


Ο Γιάννης Σαρακιώτης για την παύση διανομής των σχολικών γευμάτων

Λαμία, 1 Μαρτίου 2021

ΔΗΛΩΣΗ

Γ. Σαρακιώτης: «185.000 μαθητές της χώρας και 15 σχολεία στη Φθιώτιδα χωρίς σχολικά γεύματα – Το κοινωνικό κράτος αγνοείται»

Σε δήλωση προχώρησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Σαρακιώτης, μετά την παύση της σίτισης των μαθητών των σχολείων που είναι ενταγμένα στο σχετικό πρόγραμμα, την ευθύνη της υλοποίησης του οποίου έχουν το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων. 

Στη δήλωση του ο κ. Σαρακιώτης αναφέρει:


«Από σήμερα, 1η Μαρτίου, περίπου 185.000 μαθητές όλης της χώρας και εκατοντάδες μαθητές σε 15 σχολεία της Π.Ε. Φθιώτιδας μένουν χωρίς σχολικά γεύματα εξαιτίας της ανικανότητας και της παντελούς ασυνεννοησίας που αποδεικνύεται ότι επικρατεί ανάμεσα στο Υπουργείο Παιδείας και τον αρμόδιο οργανισμό του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη για την “επιτελική” Κυβέρνηση και την Υπουργό Παιδείας. Μετά τα ελλιπή μέτρα προστασίας στα σχολεία, σε συνδυασμό με τη νομοθέτηση της αύξησης του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα, εν μέσω μάλιστα πανδημικής κρίσης, καθ’ υπόδειξη των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ομίλων.

Μετά την έλλειψη του αναγκαίου ηλεκτρονικού εξοπλισμού για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Μετά τα αγνοούμενα voucher σε 560.000 μαθητές και φοιτητές, το Υπουργείο Παιδείας καταγράφει ένα ακόμη “επίτευγμα”, αφήνοντας χωρίς γεύματα χιλιάδες μαθητές σε όλη τη χώρα και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δυσμενή κοινωνικοοικονομική συγκυρία για την ελληνική οικογένεια.

Το κοινωνικό κράτος αγνοείται από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS



ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative