Social Icons

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 81χρονου Λαμιώτη


Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 81χρονου Λαμιώτη
Στον Χρήστο Καλτσά ανήκει η σορός που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε αγροτικό δρόμο…

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε αγροτικό δρόμο μεταξύ Κωσταλεξίου και Φραντζή το απόγευμα της Τρίτης (9/3).
Πρόκειται για τον 81χρονο Χρήστο Καλτσά που αναζητούνταν από τις 4 Φεβρουαρίου, όταν τον είχαν δει τελευταία φορά πλησίον του σπιτιού του στην οδό Αθηνών.
Τον άτυχο άνδρα αναγνώρισε ο γιος του, αν και οι αστυνομικές αρχές ήταν σχεδόν βέβαιες από τις περιγραφές αλλά και από τον τόπο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα, καθώς σε κοντινή απόσταση είχε βρεθεί και το αυτοκίνητό του.
Τη σορό εντόπισαν δύο Λαμιώτες φίλοι που περπατούσαν στο συγκεκριμένο μέρος που ήταν πλησίον αγροτικού δρόμου και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Για τον 81χρονο θυμίζουμε ότι είχε εκδοθεί και Silver Alert.

  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS



ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative