Social Icons

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Δελτίο Τύπου για το θάνατο του 38χρονου συναδέλφου σε Super Market


Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Δελτίο Τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Συλλυπητήρια για το θάνατο εργαζομένου σε Super Market

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και την οδύνη για το θάνατο του 38χρονου εργαζόμενου σε κατάστημα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στη Μαλεσίνα, που ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Ο άδικος χαμός του συνάδελφου μας, πατέρα ενός μικρού παιδιού, δεν είναι το πρώτο περιστατικό τόσο στα σουπερ μάρκετ όσο και στη συγκεκριμένη πόλη.


 Έρχεται να προστεθεί στην μαύρη λίστα με τους χιλιάδες θανάτους συναδέλφων και συνανθρώπων μας. Το σημερινό τραγικό περιστατικό επιβεβαιώνει την αύξηση των θανάτων εργαζόμενων από τον κλάδο των Super Market. Έρχεται να υπενθυμίσει τις τραγικές συνέπειες του τρόπου που η κυβέρνηση διαχειρίστηκε την πανδημία και των λειψών ή ανύπαρκτων μέτρων προστασίας στους χώρους δουλειάς.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του αδικοχαμένου συναδέλφου μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους η οργή να γίνει ορμή και να εκφραστεί με οργανωμένο αγώνα για διεκδίκηση ουσιαστικών μέτρων προστασίας ώστε να μη θρηνήσουμε άλλους συναδέλφους μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

ΝΤΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ              ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative