Social Icons

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το 2,5 ετών παιδί στην Κρήτη - Επανήλθε ο σφυγμός του μετά από δύο ώρες


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το 2,5 ετών παιδί στην Κρήτη - Επανήλθε ο σφυγμός του μετά από δύο ώρες
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 2,5 ετών παιδί που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς σφυγμό, μέσα σε ένα βαρέλι με νερό στην Κρήτη, το βράδυ της Τετάρτης.
Ενώ αρχικά θεωρήθηκε ότι είχε πεθάνει, ύστερα από τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών το παιδάκι τελικά εμφάνισε παλμό με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Υπενθυμίζεται ότι, το αγοράκι βρέθηκε σε βαρέλι με νερό, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι πνίγηκε.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη Λιγόρτυνα του Δήμου Αρχανών Αστερουσιών, στις 4 περίπου το απόγευμα της Τετάρτης, όταν το παιδί ετών ξέφυγε της προσοχής των γονιών του την ώρα που βρισκόταν έξω από το σπίτι τους.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το 2,5 ετών παιδί στην Κρήτη - Επανήλθε ο σφυγμός του μετά από δύο ώρες


Ο γιατρός στο Κέντρο Υγείας Χάρακα προσπαθούσε επί σχεδόν δύο ώρες να επαναφέρει τον μικρό. Παρουσίασε σφυγμό μέσα στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας και έσπευσε Όχημα Άμεσης Επέμβασης του ΕΚΑΒ με γιατρό και διασώστη. Ο γιατρός προχώρησε στη διασωλήνωση και συνόδευσε το παιδί μέχρι το νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, δήλωσε ότι "είναι από τις περιπτώσεις που η επιμονή και η πίστη των γιατρών του Κ.Υ και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δείχνουν ότι μπορεί να γίνουν και "θαύματα". Μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας κατά τις οποίες το παιδί δεν έδειχνε σημάδια ζωής, οι γιατροί πέραν των πρωτοκόλλων επέμειναν και τελικά όπως όλα δείχνουν -αν και το παιδί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση- υπάρχει πιθανότητα να σωθεί".

thetoc.gr


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative