Social Icons

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821-2021


Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821-2021

200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: 1821-2021


Συμπληρώνονται φέτος 200 χρόνια από τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821 όπου οι πρόγονοί μας ενωμένοι με σθένος και αυτοθυσία απελευθέρωσαν την πατρίδα μας.

Ο Δήμος Στυλίδας τιμά με ευγνωμοσύνη τους πρωτεργάτες της Επανάστασης, τους ήρωες αγωνιστές, τους φιλέλληνες, τους ιερομάρτυρες που θυσίασαν τη ζωή τους για την υπέρτατη ιδέα της ελευθερίας.
Είναι όλοι αυτοί που έθεσαν στο περιθώριο το εγώ για να υπερασπιστούν το εμείς και να αποτινάξουν το ζυγό θέτοντας τα θεμέλια της σύστασης του πρώτου Ελληνικού κράτους.

Είναι ταυτόχρονα και όλοι οι σημαντικοί Έλληνες που στο πέρασμα αυτών των ετών με φιλοπατρία, έγραψαν σπουδαίες σελίδες στην επιστήμη, στην εκπαίδευση, στην άμυνα, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην ιστορία και έδωσαν το στίγμα της σύγχρονης Ελλάδας.

Η Ελλάδα μας μέσα από δυσκολίες και εμπόδια υψώνει με περισσή περηφάνια το ανάστημά της, δηλώνει παρούσα στο πέρασμα των αιώνων και είναι έτοιμη να διεκδικήσει με όραμα και πίστη στις αξίες των πεσόντων ηρώων της, ένα αισιόδοξο μέλλον.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative