Social Icons

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Πελασγία: Τρίτη 2 Μαρτίου στο χώρο του Λυκείου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν pabid tests


Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Πελασγίας
Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Πελασγίας

Μετά το τελευταίο επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 σε μαθητή του Λυκείου, οι δυο Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Πελασγίας με τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον υπεύθυνο για θέματα COVID της Περιφέρειας, ζήτησαν την αποστολή ειδικής κινητής μονάδας στο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Πελασγίας για την διενέργεια δωρεάν rapid tests.
Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών και των δύο Συλλόγων Διδασκόντων την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν στο χώρο των σχολείων rapid test σε όλους τους μαθητές και καθηγητές των δύο σχολικών μονάδων.

Λαμβάνοντας υπόψη, ότι το 40% των ατόμων που έχουν μολυνθεί από τον SARS-COV-2 δεν εμφανίζουν κανένα σύμπτωμα αλλά παρόλα αυτά εξακολουθούν να μεταδίδουν τον ιό και να διευκολύνουν την διασπορά του· παρακαλούνται όλοι οι γονείς να δώσουν τη συγκατάθεσή τους- συμπληρώνοντας την υπεύθυνη δήλωση που θα τους αποσταλεί από το σχολείο και αφορά τα παιδιά κάτω των 16 ετών-ώστε να πραγματοποιηθούν τα tests σε όλα τα παιδιά και να αποφευχθεί μια πιθανή εξάπλωση του ιού και της νόσου covld -19.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Πελασγίας

---------------------------

Μετά από συνεννόηση με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνάσιου και Λυκείου Πελασγίας, ενημερώνουμε τους γονείς, ότι τα παιδιά του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test στο χώρο του Λυκείου Πελασγίας. Η μετάβαση των παιδιών στον χώρο του Λυκείου θα γίνεται από τους ίδιους τους γονείς που θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από τον χώρο του Δημοτικού ή του Νηπιαγωγείου και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία του test θα επιστρέφουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Επισημαίνουμε ότι τα δωρεάν rapid test θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 μετά τις 10:00΄ π.μ.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Πελασγίας



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS



ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative