Social Icons

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Πιο σκληρά μέτρα στη Μαλεσίνα που «βράζει» από κορωνοϊό


Πιο σκληρά μέτρα στη Μαλεσίνα που «βράζει» από κορωνοϊό

Επείγον έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας για την κήρυξη της ΔΕ Μαλεσίνας, σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης…


Σκληραίνουν τα μέτρα για τη Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνας, σύμφωνα με επείγον έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου που κηρύσσει σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας την ανωτέρω Κοινότητα, του Δήμου Λοκρών, της Π.Ε. Φθιώτιδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από την Κυριακή 28-02-2021 και ώρα 06:00 έως και την Δευτέρα 08-03-2021 και ώρα 06:00 για λόγους Δημόσιας Υγείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport αυτό σημαίνει:

Προσωρινή επιβολή περιορισμού κατ’ οίκον των κατοίκων της ΔΕ Μαλεσίνας και απαγόρευση κυκλοφορίας από 18:00 έως 05:00 της επομένης, εξαιρουμένης της σωματικής άσκησης σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά και σε κοντινή απόσταση από την οικία (sms κωδικός 6) ή για λόγους υγείας (sms κωδικός 1) και εργασίας.
Επιτρέπεται η μετακίνηση των κατοίκων εκτός των γεωγραφικών ορίων της ΔΕ Μαλεσίνας, για λόγους υγείας.
Αναστολή καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος με εξαίρεση καταστημάτων τροφίμων (σουπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι , κρεοπωλεία ιχθυοπωλεία) φαρμακείων και πρατηρίων υγρών καυσίμων. Από την αναστολή λειτουργίας εξαιρούνται οι υπηρεσίες διανομής προϊόντων (delivery) έως τις 23:00.

Αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγείων, δημοτικών, ολοήμερων σχολείων, γυμνασίων και λυκείων γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης), καθώς και όλων των λοιπών εκπαιδευτικών δομών (εκτός σχολείων ειδική αγωγής). Η διενέργεια μαθημάτων θα γίνεται μέσω σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας (τηλε-εκπαίδευση).

Αναστολή Συναθροίσεων/Δημόσιων ή κοινωνικών εκδηλώσεων ανεξαρτήτως χώρου ιδιωτικού ή δημόσιου, εσωτερικού ή εξωτερικού.
Αναστολή λειτουργίας λαϊκών αγορών.
Αναστολή θρησκευτικών τελετών, με εξαίρεση κηδείες με την παρουσία έως 9 ατόμων Α’ βαθμού συγγένειας (sms κωδικός 5) και την τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών, μυστηρίων και κάθε είδους θρησκευτικών τελετών, αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικό/ούς λειτουργό/ούς και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό χωρίς την παρουσία άλλων φυσικών προσώπων.

Τη λήψη μέριμνας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λοκρών για την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.) των κατοίκων των ως άνω χωριών και για την κάθε είδους συνδρομή σε περιπτώσεις κατοίκων χρονίως πασχόντων και αναξιοπαθούντων

Τη λήψη μέριμνας της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Στερεάς Ελλάδας για συνδρομή σε προσωπικό και μέσα, όπου και όταν απαιτηθεί.

Την επιτήρηση και ανάληψη κάθε αναγκαίας ενέργειας από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΕ.ΠΑ.Δ.) Στερεάς Ελλάδας για την τήρηση του κατ’ οίκον και γεωγραφικού περιορισμού των κατοίκων ΔΕ Μαλεσίνας.

Η κήρυξη σε Κατάσταση Έκτακτη Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για λόγους Δημόσιας Υγείας θα επανεκτιμηθεί η άρση ή η παράτασή της την Δευτέρα 08-03- 2021.

lamiareport.gr



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS



ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative