Social Icons

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Τι έδειξε η αυτοψία για την νεκρή φώκια στη παραλία της Πελασγίας



Τι έδειξε η αυτοψία για την νεκρή φώκια στη παραλία της Πελασγίας
Εκταφή και λεπτομερής αυτοψία πραγματοποιήθηκε προχθές στην περιοχή της Πελασγίας Φθιώτιδας, όπου πριν λίγες μέρες βρέθηκε νεκρή μια νεαρή μεσογειακή φώκια. Την αυτοψία πραγματοποίησε κτηνίατρος της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας με την συνεργασία των βιολόγων της MOm και την παρουσία της Λιμενάρχη Γλύφας. Από την αυτοψία έγινε εμφανές ότι ο θάνατος του ζώου (ενός νεαρού θηλυκού σε πολύ καλή κατάσταση υγείας και διατροφής) προκλήθηκε από βαθύ τραύμα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο. Το αντικείμενο διαπέρασε το κρανίο και έφθασε σε βάθος σχεδόν 10 εκατοστών.

Σε κάθε περίπτωση αποκλείστηκε η εκδοχή κάποιων άγνωστων «ειδικών» που κυκλοφόρησε σε διάφορα μέσα του διαδικτύου ότι τάχα ο τραυματισμός του ζώου προήλθε από δάγκωμα άλλης φώκιας. Έγινε λοιπόν σαφές ότι το άτυχο ζώο θανατώθηκε κοντά στην περιοχή που βρέθηκε από ανθρώπινο χέρι. Ήδη η Λιμενική Αρχή έχει ειδοποιήσει σχετικά την Εισαγγελία Φθιώτιδας.

Η MOm ευχαριστεί ιδιαίτερα τις αρμόδιες αρχές για την μέχρι τώρα συνδρομή τους καθώς και τον Δήμο Στυλίδας για την τεχνική υποστήριξη. Κατανοώντας τη δυσκολία εντοπισμού των ενόχων, θεωρούμε ότι η συνολική κοινωνική καταδίκη τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και από τις τοπικές κοινωνίες μπορεί να εξαλείψει επιτέλους τέτοια απαράδεκτα περιστατικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative