Social Icons

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Απόστολος Γκλέτσος: Ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη - Ζητώ συγγνώμη - ΒΙΝΤΕΟ


Απόστολος Γκλέτσος: Ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη - Ζητώ συγγνώμη - ΒΙΝΤΕΟ
Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφερόμενος στις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας καθώς και σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος είπε ότι ερήμην του μπορεί να έχει υπάρξει κι ο ίδιος θύτης, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη.

"Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη. Και να ήμουν και εγώ θύτης. Χωρίς να το καταλάβω ενδεχομένως ή έκανα ότι δεν το κατάλαβα. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ένα κορίτσι που έρχεται να πει λίγες ατάκες, της λέει το βράδυ θα βγούμε, αυτή φοβούμενη μήπως χάσει το ρολάκι της ή θέλοντας και να μεγαλώσει τον ρόλο της... Εκεί είναι εκμετάλλευση καθαρά. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι έχει συμβεί", αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος για να προσθέσει αλλά και να απολογηθεί:

"Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Το σκέφτηκα τώρα. Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος. Τώρα που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα αυτό το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μου αρέσει και καθόλου. Ζητάω συγγνώμη αν έχει γίνει. Έχω δύο πράγματα συγκεκριμένα στο μυαλό μου. Δεν μου είπε κανείς κάτι, δεν μου είπε κάποια ότι έγινε. Αλλά τώρα το σκέφτομαι και λέω ότι αυτές οι δύο στιγμές μπορεί να ήταν έτσι. Κάποιες δύο ψυχές να καταπιέστηκαν και να μην το ήθελαν".

Δείτε το βίντεο:


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative