Social Icons

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Εμβόλιο : Στέλνουν ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Λαμία να εμβολιαστούν στη Λευκάδα



Εμβόλιο : Στέλνουν ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Λαμία να εμβολιαστούν στη Λευκάδα

Μπάχαλο με τους εμβολιασμούς για τον κοροναϊό σε ορισμένα εμβολιαστικά κέντρα, καθώς τα ραντεβού «στέλνουν» τους πολίτες στην άλλη άκρη της χώρας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ζευγάρι από την Λαμία που ενώ δήλωσαν και οι δύο την ίδια διεύθυνση κατοικίας και τον ίδιο ταχυδρομικό κώδικα, στέλνουν τον έναν στη Στυλίδα και τον άλλον… στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής στο νησί της Λευκάδας.
«Όσες φορές και αν προσπαθήσαμε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Κατοικούμε στην οδό Αχαιών στη Λαμία και ο ταχυδρομικός κώδικας είναι 35131. Και ενώ το ραντεβού της συζύγου κλείστηκε για το Κ.Υ Στυλίδας, στέλνουν τον σύζυγο στη Λευκάδα», δηλώνει το ζευγάρι στο LamiaNow.

«Ώρες τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Απευθυνθήκαμε στον γιατρό, στο φαρμακείο, στο Νοσοκομείο Λαμίας, στον Δήμο, στο Κέντρο Εμβολιασμών του ΕΟΔΥ, χωρίς αποτέλεσμα», τονίζει το ζευγάρι περιγράφοντας τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να εμβολιαστεί χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψει μέχρι το Ιόνιο πέλαγος.
Στο μεταξύ, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που καταγράφεται στην πόλη της Λαμίας, με πολίτες, μέλη της ίδιας οικογένειας, με την ίδια διεύθυνση κατοικίας, να στέλνονται για εμβόλιο σε διαφορετικά εμβολιαστικά κέντρα σε διαφορετικούς νομούς.
40 χλμ μακριά
Παρόμοια περιστατικά σημειώνονται και στη Λέσβο, όπου από την ώρα που άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού, τα μηνύματα από τον ΕΟΔΥ τους παραπέμπουν σε άλλες περιοχές από αυτές που διαμένουν.

Η ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών χρειάζεται να διανύσει πολλά χιλιόμετρα για να πραγματοποιήσει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.
Σύμφωνα με πολίτες που επικοινώνησαν με το in.gr επισήμαναν το γεγονός πως για να πραγματοποιήσουν το εμβόλιο χρειάζεται να μεταβούν από την Μυτιλήνη στην πόλη της Καλλονής, όπως το ίδιο και για πολίτες που διαμένουν μόνιμα σε άλλα μέρη του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative