Social Icons

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Αγνοείται εκπαιδευτικό αεροσκάφος



Αγνοείται εκπαιδευτικό αεροσκάφος
Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε μόνο ο χειριστής του είχε απογειωθεί από την Κοζάνη με προορισμό τα Γιάννενα - Σε εξέλιξη οι έρευνες εντοπισμού και διάσωσης, που επικεντρώνονται στους Μηλιωτάδες Ζαγορίου
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους, τύπου DV-20 που ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία και το στίγμα του χάθηκε μεταξύ Κοζάνης και Ιωαννίνων. Στο εκπαιδευτικό αεροσκάφος επέβαινε μόνο ο χειριστής, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλλοδαπός. Ήδη έχει απογειωθεί από το Άκτιο ελικόπτερο Agusta Bell και αεροσκάφος Canadair για τον εντοπισμό του αγνοούμενου. Στις 13.20 απογειώθηκε για συνδρομή στις έρευνες και ένα C-130, ενώ στην αεροπορία έχει κηρυχθεί κατάσταση ανάγκης.

Οι έρευνες επικεντρώνεται στους Μηλιωτάδες Ζαγορίου καθώς από τις δωδεκάμισι το μεσημέρι χάθηκε το ίχνος του.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost το τελευταίο στίγμα έχει καταγραφεί στις 12:28 πέντε ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του αεροδρομίου Ιωαννίνων, που έχει υπολογιστεί στην ευρύτερη περιοχή των Μηλιωτάδων.
Στο σημείο βρίσκονται ήδη δυνάμεις της Αστυνομίας, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυνάμεις της ΕΜΑΚ, ραδιοερασιτέχνες, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, άλλες εθελοντικές ομάδες και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η επιχείρηση στο έδαφος συντονίζεται από την Πολιτική Προστασία η οποία βρίσκεται επί τόπου με τέσσερα δικά της οχήματα και προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative