Social Icons

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

47χρονος βρέθηκε νεκρός 12 ημέρες μετά το θάνατό του


47χρονος βρέθηκε νεκρός 12 ημέρες μετά το θάνατό τουΣΤΟ ΒΟΛΟ - 47χρονος βρέθηκε νεκρός 12 ημέρες μετά το θάνατό του

Ζούσε μόνος του. Ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες. Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Έκθεσης και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που διέμενε, δώδεκα ημέρες μετά το θάνατό του.

Πρόκειται για έναν άνδρα 47 χρόνων που διένεμε μόνος και με προβλήματα υγείας, στη συνοικία Χρυσοχοΐδη του Βόλου, ο οποίος δεν απαντούσε σε σταθερό και κινητό, δεν παρέλαβε ποτέ την επιταγή με το προνοιακό του επίδομα από τον Ταχυδρόμο, δεν τον είδε κανένας γείτονας από τις παραμονές των Χριστουγέννων και τελικά ειδοποίησε η γειτονιά την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε η αδελφή του που ζει στην Γερμανία και στις 7 Ιανουαρίου μπήκε η Αστυνομία στο σπίτι του άτυχου 47χρονου για να τον βρει νεκρό.

ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Φρόσω Παύλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative