Social Icons

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Βόρεια Κορέα: Με πυροτεχνήματα και συναυλίες υποδέχθηκαν το 2021 στην Πιονγιάνγκ


Βόρεια Κορέα: Με πυροτεχνήματα και συναυλίες υποδέχθηκαν το 2021 στην ΠιονγιάνγκΜε ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων και καλλιτεχνικά δρώμενα εκατοντάδες χιλιάδες βορειοκορεάτες υποδέχθηκαν το 2021 στην πλατεία Κιμ Ιλ-Σουνγκ της Πιονγιάνγκ. Σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του πλανήτη, που υποδέχθηκε «σιωπηλά» το νέο έτος, η πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Βόρειας Κορέας πλημμύρισε από κόσμο προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών δυτικών μέσων ενημέρωσης που φιλοξενούν σήμερα σχετικά άρθρα.

 
Στις φωτογραφίες ο περισσότερος κόσμος φαίνεται να φορά μάσκες, παρά τον προφανή συνωστισμό που επικράτησε.

Βόρεια Κορέα: Με πυροτεχνήματα και συναυλίες υποδέχθηκαν το 2021 στην Πιονγιάνγκ
Βόρεια Κορέα: Με πυροτεχνήματα και συναυλίες υποδέχθηκαν το 2021 στην Πιονγιάνγκ
Βόρεια Κορέα: Με πυροτεχνήματα και συναυλίες υποδέχθηκαν το 2021 στην Πιονγιάνγκ
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης της ΛΔ της Βόρειας Κορέας στην χώρα δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα Κορωνοϊού (ή είναι ελάχιστα), καθώς από το ξεκίνημα της πανδημίας τα σύνορα σφραγίστηκαν, απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις από και προς το εξωτερικό, ενώ πάρθηκαν αυστηρά μέτρα με συνεχή τεστ σε όλη την επικράτεια.

Με γραπτό μήνυμα του, ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν ευχαρίστησε το λαό της ΛΔ της Β. Κορέας για την στήριξη που παρέχει στην κυβέρνηση αυτές τις «δύσκολες εποχές», όπως υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative