
Κρατώντας κόκκινες σημαίες και πορτραίτα του σοβιετικού ηγέτη, οι παρευρισκόμενοι κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια στον τάφο του Στάλιν που βρίσκεται στη Νεκρόπολη του τείχους του Κρεμλίνου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του ΚΚ της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γκενάντι Ζιουγκάνοφ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους εξαίροντας, μεταξύ άλλων, την προσωπικότητα και το έργο του σπουδαίου Σοβιετικού ηγέτη και επαναστάτη.
Λουλούδια επίσης κατατέθηκαν στο μαυσωλείο του Λένιν και στον τάφο του Στρατάρχη του Κόκκινου Στρατού Γκ. Ζούκωφ.
idcommunism.com
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.