Social Icons

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Στυλίδας προς την Δήμαρχο κ. Στεργίου Βιργινία


ΣΤΥΛΙΔΑ 03/12/2020
Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Στυλίδας προς την Δήμαρχο κ. Στεργίου Βιργινία

Προς

Την Δήμαρχο Στυλίδας

κα ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

Ενταύθα

Κυρία Δήμαρχε

Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία της Πελασγίας είναι ανάστατη, με το θέμα που ανέκυψε από ανασκαφικές δραστηριότητες στον αρχαιολογικό χώρο της Κρεμαστής Λάρισας, στο Κάστρο της Πελασγίας.

Φαίνεται ότι με το από 18/11/2020 δελτίο τύπου σας το θέμα, όχι μόνο δεν έχει λυθεί για τους κατοίκους της Πελασγίας αλλά υπάρχουν και εξελίξεις, που διατυπώνονται με αναφορές και αναπάντητα ερωτήματα στο Δελτίο τύπου της 30/11/2020 του τοπικού συμβουλίου Πελασγίας.

Το ζήτημα αυτό είναι αρκετά σοβαρό αφορά την ιστορική και πολιτιστική κληρονομία ολόκληρου του Δήμου και η δημοτική αρχή οφείλει:

1) Να ρίξει άπλετο φως στο τι - πώς και από ποιόν έχει γίνει και τι προτίθεται να κάνει στον συγκεκριμένο χώρο για το θέμα.

2) Να φέρει το ζήτημα ως τακτικό θέμα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να ενημερωθούν αρμοδίως τα μέλη του και να ληφθούν αποφάσεις.


ΚΟΙΝ :1)Πρόεδρο του Δημοτικού
Συμβουλίου Στυλίδας με
την παράκληση να εντάξει
το θέμα στην ημερήσια
διάταξη της αμέσως
επομένης συνεδρίασης του
Δ.Σ. Στυλίδας

2)Ιστοσελίδα :Stilida news

Για την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΚΑΝΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative