Social Icons

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Συναγερμός στη Λαμία: 18 τα κρούσματα στο γηροκομείο



Συναγερμός στη Λαμία: 18 τα κρούσματα στο γηροκομείο
Από τα 50 δείγματα που πάρθηκαν βρέθηκαν θετικοί 14 τρόφιμοι και 4 εργαζόμενες - Στο πόδι οι τοπικές Υγειονομικές Αρχές.
Σε υγειονομική βόμβα φαίνεται να μετατρέπεται το Γηροκομείο στο οποίο τις προηγούμενες ημέρες ανιχνεύθηκε θετική στον κορωνοϊό μια 50χρονη υπάλληλός του.
Μετά την εξέταση 50 δειγμάτων από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ σε εργαζόμενους και περιθαλπόμενους στη συγκεκριμένη Δομή, βρέθηκαν 17 ακόμη θετικά κρούσματα. Από αυτά τα 14 είναι σε τροφίμους και τα τρία σε γυναίκες υπαλλήλους ηλικίας 37, 50 και 60 ετών.

Συνολικά δηλαδή στη Δομή υπάρχουν 18 κρούσματα (με το προηγούμενο που αντιστοιχεί σε 50χρονη), ενώ ο έλεγχος θα επαναληφθεί στα αρνητικά την προσεχή Τρίτη, για να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο ότι ο ιός στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν ήταν ακόμη ανιχνεύσιμος.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά μας ενημέρωσε ότι η κατάσταση της υγείας των 14 περιθαλπόμενων που βρέθηκαν θετικοί στην covid-19 αξιολογείται από τον ιατρό του ιδρύματος, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους γιατρούς του ΓΝ Λαμίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος. «Το Νοσοκομείο είναι έτοιμο αν χρειαστεί να περιθάλψει τους ασθενείς από το Γηροκομείο. Η διακομιδή τους θα εξαρτηθεί από τη συμπτωματολογία και τη σοβαρότητα της κατάστασής τους», υπογραμμίζει ο κ. Κολοκυθάς που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους για την διαχείριση της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative