Social Icons

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξανά φαβορί για MVP


Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξανά φαβορί για MVP
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξανά φαβορί για MVP

Τα νέα δεδομένα θέλουν την 75η σεζόν του ΝΒΑ να ξεκινά στις 22 Δεκεμβρίου. Η πανδημία και η τόσο καθυστερημένη έναρξη «κουρεύει» το πρόγραμμα κατά δέκα αγώνες για κάθε ομάδα (72 αντί για 82), ενώ αμφίβολο είναι αν θα γίνει All Star Game. Πάντως στόχος είναι να στεφθεί πρωταθλητής ως τα μέσα Ιουνίου. Ωστόσο, αν κάτι κάνει το NBA μοναδικό για εμάς, ως Έλληνες, είναι φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το παιδί από τα Σεπόλια ξεκινά για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη σεζόν ως ο καλύτερος παίκτης του μεγαλύτερου μπασκετικού πρωταθλήματος. Οι στοιχηματικές θεωρούν πως έχει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να μπει στο πολύ κλειστό κλαμπ όσων έχουν κατακτήσει τον τίτλο του MVP τρεις διαδοχικές χρονιές, όπως βλέπουμε στη novibet εγγραφή και τις αποδόσεις στοιχήματος.

Σε αντίθεση με τις στοιχηματικές, πολλοί αναλυτές θεωρούν σχεδόν απίθανο να πάρει τρίτο διαδοχικό βραβείο MVP ο Αντετοκούνμπο. Οχι λόγω της αξίας του, αυτή δεν αμφισβητείται. Επικαλούνται όμως τον «κορεσμό» των ψηφοφόρων, καθώς και την γκρίνια για την αποτυχία των Μπακς να φτάσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος. Αν τα καταφέρει να πείσει τους ψηφοφόρους, τότε θα γίνει ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία με τρία διαδοχικά βραβεία MVP. Στο παρελθόν το έχουν πετύχει ο Μπιλ Ράσελ (1961-63), ο Γουιλτ Τσάμπερλεϊν (1966-68) και ο Λάρι Μπερντ (1984-86), πολύ πριν ακόμα γεννηθεί ο σημερινός MVP.

Ο Γιάννης είναι πάντως πρώτος στις αποδόσεις, με 6.50, παρέα με έναν ακόμα εκπρόσωπο του ευρωπαϊκού μπάσκετ: το παιδί θαύμα της Σλοβενίας, τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο παίκτης των Μάβερικς φιλοδοξεί να γίνει ο νεότερος MVP στην ιστορία του ΝΒΑ, αφού αν το κερδίσει φέτος και το βραβείο δοθεί πριν τις αρχές Σεπτέμβρη, θα σπάσει το ρεκόρ του Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος πήρε το δικό του σε ηλικία 22 ετών και 195 ημερών.

Πολύ κοντά τους, με απόδοση στο 7.00, βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που (σε αντίθεση με τον Ντόντσιτς) φιλοδοξεί να γίνει ο γηραιότερος MVP της ιστορίας, σπάζοντας το ρεκόρ του Καρλ Μαλόουν. Ο θρυλικός φόργουορντ των Τζαζ κόντευε τα 36 όταν πήρε το βραβείο του 1999, όμως αν τα καταφέρει ο ΛεΜπρόν θα έχει πατήσει τα 36 για τα καλά, αφού σβήνει κεράκια στις 30 Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, ακολουθούν ο συμπαίκτης του ΛεΜπρόν στους Λέικερς, Αντονι Ντέιβις, με 8.00, ο Στεφ Κάρι που προέρχεται από χαμένη σεζόν με τραυματισμό αλλά είναι πλέον έτοιμος και έχει γύρω του μια μοναδικά ταλαντούχα ομάδα (11.00) και ο Κοάι Λέναρντ (13.00), παρότι παραδοσιακά δεν φορτσάρει στην κανονική περίοδο. Ο τελευταίος MVP που δεν λέγεται Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Τζέιμς Χάρντεν, βρίσκεται στην ένατη θέση των αποδόσεων, με τιμή στον εικοσαπλασιασμό.

Επόμενος Πρωταθλητής

Οι Λος Αντζελες Λέικερς κατέκτησαν το 17ο Πρωτάθλημα στην ιστορία τους και οι στοιχηματικές θεωρούν πως μπορούν να φτάσουν ξανά στην κορυφή. Πριν ακόμα διαμορφωθούν τα ρόστερ των ομάδων, η ομάδα από την Πόλη των Αγγέλων πληρώνει 4.00 για το repeat. Οι συγκάτοικοι των Λέικερς στο «Στέιπλς Σέντερ», οι Κλίπερς απέτυχαν για άλλη μια φορά να κάνουν το παρθενικό τους ταξίδι στους Τελικούς, όμως έχοντας ένα δυνατό και βαθύ ρόστερ πληρώνουν 6.00 για την κατάκτηση του τίτλου. Ακολουθούν οι Μπακς (6.50), οι Γουόριορς (7.25) και οι Νετς (7.75).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative