Social Icons

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Λαμία : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο


Λαμία : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το  Νοσοκομείο
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην πύλη του Νοσοκομείου Λαμίας και πορεία στον προαύλιο χώρο του  πραγματοποίησαν Σωματεία και φορείς της Φθιώτιδας, απαιτώντας την επαναπρόσληψη των 15 εργαζομένων στο τμήμα σίτισης και τη λήψη μέτρων προστασίας της υγείας των εργαζομένων και του λαού.

«Μπροστά στο νέο έγκλημα που διαπράττει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και απολύει με περίσσιο θράσος 15 εργαζόμενους από την υπηρεσία της σίτισης τους δηλώνουμε σε όλους τους τόνους: Δεν θα περάσει. Οι συνάδελφοί μας, με πάνω από 10 χρόνια δουλειάς οι περισσότεροι, εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του νοσοκομείου, μεταφέρονται από τον έναν εργολάβο στον άλλον και για μας δεν νοείται εν μέσω τέτοιας οικονομικής κρίσης και εν μέσω έξαρσης της πανδημίας να χάνουν τη δουλειά τους και να οδηγούνται στην ανεργία και την ανέχεια», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Φθιώτιδας, απαιτώντας παράλληλα την ενίσχυση του νοσοκομείου και των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και οι απολυμένοι εργαζόμενοι της υπηρεσίας σίτισης του Νοσοκομείου Λαμίας, ενώ μετά την συγκέντρωση στην πύλη ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στο προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.

Επίσης τη συμπαράσταση τους στους 15 εργαζόμενους εκφράζουν με ανακοινώσεις τους το Εργατικό Κέντρο Λαμίας και τα σωματεία της δύναμής του, η Ομάδα Λαμίας της ΟΓΕ,  η Δημοτική Παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Λαμιέων.    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative