Social Icons

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ


ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τη διατίμηση των τεστ κορονοϊού σημειώνει ότι φανερώνεται το όργιο κεδροσκοπίας και η ανάγκη για διενέργεια μαζικών δωρεάν τεστ. Συγκεκριμένα τονίζει:
«Η διατίμηση των τεστ, μετά από 8 μήνες πανδημίας, φανερώνει το όργιο κερδοσκοπίας που συντελέστηκε από τις ιδιωτικές εταιρείες πάνω στην υγεία του λαού. Φανερώνει, όμως, και την ανάγκη να εξασφαλιστεί η διενέργεια μαζικών -απολύτως δωρεάν- τεστ μέσα από την επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας».Επίσης, σε σχέση με τη διαφάνεια στην αντιμετώπιση της πανδημίας, το ΚΚΕ ζητά αναλυτική ενημέρωση για τη διαδικασία και τα κρούσματα σε μια σειρά κρίσιμους χώρους, όπως και δημοσιοποίηση των πρακτικών της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων. Αναλυτικα, σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

"Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να σταματήσει η αμφισβήτηση για τον τρόπο καταγραφής των κρουσμάτων κι αυτός είναι η κυβέρνηση, χωρίς καθυστέρηση και με πλήρη διαφάνεια, να ενημερώσει για τα αναλυτικά στοιχεία και για τη διαδικασία που ακολουθείται σχετικά με την ενημέρωση του Εθνικού Μητρώου Ασθενών Covid-19. Επίσης, να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, με βάση την οποία θα έπρεπε να λαμβάνονται και οι πολιτικές αποφάσεις.

Η διαφάνεια, όμως, δεν αφορά μόνο την επίμαχη καταγραφή των κρουσμάτων. Αφορά και την ενημέρωση για κρούσματα σε μια σειρά κρίσιμους χώρους, όπως είναι οι χώροι δουλειάς, για τα οποία υπάρχουν επανειλημμένες καταγγελίες μαζικών φορέων για απόκρυψη και παραπληροφόρηση.
Διαφάνεια σημαίνει, επίσης, την ανάδειξη των προβλημάτων στο δημόσιο σύστημα Υγείας, την οποία κάνουν οι υγειονομικοί, εισπράττοντας από την κυβέρνηση πειθαρχικές διώξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative