Η 47η επέτειος του πολυτεχνείου επιβάλλει να αποδώσουμε σήμερα το νόημα που αρμόζει στην εθνική μας πορεία παρόλο που η πανδημία εμποδίζει τις εκδηλώσεις μνήμης και ο φετινός εορτασμός βρίσκει την κοινωνία μας να δοκιμάζεται σε πολλαπλά επίπεδα.
Η εξέγερση του πολυτεχνείου αποτέλεσε την κορυφαία πράξη αντίστασης κατά της 7χρονης δικτατορίας και για εμάς αποτελεί διαρκή πηγή μνήμης και σεβασμού προς τους αγωνιστές που θυσιάστηκαν στο βωμό της δημοκρατίας.
Ως εθνικό και ιστορικό γεγονός, μας καλεί σε εθνική αφύπνιση και εθνική συνοχή για την αντιμετώπιση των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Η δημοκρατία και η προάσπιση της ελευθερίας αποτελούν διαχρονικά προτάγματα τα οποία θα πρέπει να μας καθοδηγούν στο παρόν και στο μέλλον.
Έθνη χωρίς ιστορική μνήμη δεν έχουν μέλλον και ιστορική προοπτική.
Η Δήμαρχος Στυλίδας
Βιργινία Στεργίου
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.