Social Icons

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΑΡΚΟ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΑΡΚΟ
ΛΑΡΚΟ 18/10/2020 

Δελτίο τύπου 

Το Συνδικάτο μας χαιρετίζει την επιτυχημένη, μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο εργοστάσιο της Λάρυμνα Φθιώτιδας.

Με 100% συμμετοχή στην απεργία και μεγάλη συμμετοχή στην συγκέντρωση, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, ενωμένοι μια γροθιά «μόνιμοι» και εργολαβικοί, εργαζόμενοι στο εργοστάσιο, στα Μεταλλεία και στα γραφεία, «παλιοί και νέοι», κόντρα σε διασπαστικούς, υπονομευτικούς μηχανισμούς της Κυβέρνησης, απέδειξαν ότι μετά από 9 μήνες αγώνα είναι όρθιοι και αποφασισμένοι να τραβήξουν τον τίμιο δρόμο του αγώνα μέχρι το τέλος. Γράφουν την δική τους Ιστορία στο εργατικό κίνημα. Διαπαιδαγωγούν και διαπαιδαγωγούνται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, στο «καμίνι» της σκληρής ταξικής πάλης και από αυτήν την άποψη είναι ήδη νικητές.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους Σωματείων, Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών, Λαϊκών Φορέων, όλους και όλες τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που ήρθαν από Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, τον Βόλο μέχρι και από τη Θεσσαλονίκη. Με την παρουσία τους για ακόμη μια φορά, ένωσαν τις φωνές τους με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και επιβεβαίωσαν ότι ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης χώρας. Έκαναν πράξη για ακόμη μία φορά το «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Στην απεργιακή συγκέντρωση παρών ήταν Πολιτικά Κόμματα, Εκπρόσωποι Δήμων, Περιφέρειας, Τοπικές Κοινότητες, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Και αυτή η κινητοποίηση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, έδωσε το εξής μήνυμα:

· Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες.

· Να σταματήσει η κυβέρνηση το έγκλημα της εκποίησης της ΛΑΡΚΟ, να υλοποιηθούν οι προτάσεις των εργαζομένων.

· Να διασφαλιστεί η ενιαία παραγωγική λειτουργία εργοστασίου και Μεταλλείων.

· Καμία απόλυση. Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων.

· Να μην σταματήσει η ΛΑΡΚΟ τη λειτουργία της ούτε για ένα λεπτό της ώρας.

· Απορρίπτουμε τα αντικοινωνικά πακέτα και συνεχίζουμε.

Επόμενος σταθμός η προετοιμασία και η πραγματοποίηση νέας απεργιακής κινητοποίησης μέσα στον Οκτώβριο.

Στο τέλος οι εργαζόμενοι θα είναι οι νικητές.

Όλοι στον αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative