Social Icons

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Αγαπητοί μας δημότες, σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα εκδοθούν λογαριασμοί ύδρευσης για το Α΄ και Β΄ τρίμηνο του 2020, οι οποίοι θα αποσταλούν σε ενιαίο φάκελο. 
Οι λογαριασμοί θα αναφέρονται σε πραγματικές καταναλώσεις από μετρήσεις που πραγματοποίησε το προσωπικό του Δήμου.

Εκκρεμούν μετρήσεις από υδρόμετρα τα οποία βρίσκονται μέσα σε κλειστές κατοικίες ή είναι κατεστραμμένα και δεν ήταν δυνατόν να ληφθούν ενδείξεις. 

Στις περιπτώσεις αυτές οι ιδιοκτήτες θα λάβουν επιστολές για να διευκολύνουν στην καταγραφή των ενδείξεων ή στην αντικατάσταση των υδρομέτρων όπως προβλέπεται στον κανονισμό ύδρευσης του Δήμου.

Όσον αφορά στις χρεώσεις των προηγούμενων ετών θα συνεχίσουν να αποστέλλονται λογαριασμοί κατά διαστήματα, μέχρις ότου ταυτιστούν με τις παρούσες καταναλώσεις.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία καταμέτρησης όλων των υδρομέτρων και επισκευής τους, ο Δήμος θα εξετάσει τη μείωση των τελών ύδρευσης.

Ελπίζουμε στη κατανόηση και στη συμπαράστασή σας.

Η Δήμαρχος Στυλίδας
Βιργινία Στεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative