Social Icons

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - Προς την εταιρεία «Ρούμελη- Αφοί Μπακογιάννη»


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - Προς την εταιρεία «Ρούμελη- Αφοί Μπακογιάννη»

Στυλίδα 30 Οκτωβρίου 2020 

Προς την εταιρεία «Ρούμελη- Αφοί Μπακογιάννη»

Αξιότιμοι κύριοι,

Ο διευθυντής, ο σύλλογος των καθηγητών και οι μαθητές το ΓΕΛ Στυλίδας ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση «Ρούμελη» για τη δωρεά γλυκισμάτων στο σχολείο.

Η προσφορά των αδελφών Μπακογιάννη αποδεικνύει πως σε καιρούς που ο ωφελιμισμός και ο ατομισμός περισσεύουν υπάρχουν ακόμη δείγματα ανιδιοτελούς προσφοράς και κοινωνικής ευαισθησίας. Η πρωτοβουλία, που πλέον έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, χαιρετίζεται πάντα με ικανοποίηση από όλους και είναι ένας τρόπος, για να συνειδητοποιήσουν οι μαθητές μας το ρόλο της ενσυναίσθησης και της ανυστερόβουλης προσφοράς.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε τέτοιου είδους δράσεις που τιμούν την ιδιωτική πρωτοβουλία και αναδεικνύουν τη γενναιοδωρία και την αλληλεγγύη ως αξίες που πρέπει να διέπουν τις πράξεις μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως απέναντι στην αξιέπαινη προσφορά σας.

Μετά τιμής,

Ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του ΓΕΛ Στυλίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative