Social Icons

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Στυλίδα: Απάντηση του Εντεταλμένου Συμβούλου κ. Αλεξίου στον κ. Καλώτα


Απάντηση του Εντεταλμένου Συμβούλου κ. Αλεξίου στην ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καλώτα

Στυλίδα: Απάντηση του Εντεταλμένου Συμβούλου κ. Αλεξίου στον κ. Καλώτα

Σχετικά με την ανάρτηση του συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καλώτα για ‘’σκοπιμότητα και βλαχοπολιτική’’ για το θέμα της μετακίνησης μαθητών από τις Ράχες στη Σπαρτιά επισημαίνουμε τα εξής:

Η εν λόγω ανάρτηση είναι προσβλητική τόσο για τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Σπαρτιάς όσο και για τους δημότες του χωριού, όπως υπογραμμίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 26-10-2020.
Στη συνεδρίαση διευκρινίστηκε ότι όλες οι ενέργειες οι οποίες έγιναν από το τμήμα Παιδείας του Δήμου είχαν ως αποτέλεσμα να προχωρήσει στη διάθεση οχήματος ταξί από τις Ράχες στη Σπαρτιά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου λυθεί άμεσα το θέμα και να διευκολυνθούν οι μαθητές. Αξίζει να αναφερθεί, ότι όλη η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε διάστημα τριών μόλις ημερών, ενώ πέρσι το ίδιο θέμα είχε επιλυθεί τον Δεκέμβριο.
Δυστυχώς η επίθεση του κ. Καλώτα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπαρτιάς και σε μένα προσωπικά δεν συνάδει με την προαγωγή του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης γι’ αυτό ζητήθηκε από τον ίδιο να ανακαλέσει την ανάρτησή του.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανυπόστατη επίθεση προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπαρτιάς και στο πρόσωπό μου ο κ. Καλώτας, απάντησε ότι όλες οι ενέργειες είχαν γίνει πριν την δική μας παρέμβαση και συγκεκριμένα πριν από τις 6 Οκτωβρίου 2020, χωρίς όμως να παρουσιάσει κάποια σχετική αλληλογραφία. Επιπλέον, χρησιμοποίησε επίσης απαράδεκτη φρασεολογία όπως: ‘’μαζί με κάτι φιλαράκια ο κ. Αλεξίου προσπάθησε να οικειοποιηθεί μια προσπάθεια που είχε γίνει πριν’’, και σε αυτή επίσης την περίπτωση αφήνουμε στην κρίση σας να χαρακτηρίσετε το ποιοτικό επίπεδο του εν λόγω δημοτικού συμβούλου.

Δυστυχώς για τον κ. Καλώτα, η σχετική αλληλογραφία εκ μέρους του Δήμου που είναι διαθέσιμη, παρουσιάστηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο αφήνοντάς τον ακόμη μια φορά εκτεθειμένο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του κ. Καλώτα και τα βίντεο.


ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονη δυσαρέσκεια προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία Σπαρτιάς από την ανάρτηση τοπικού πολιτιστικού συλλόγου που έσπευσε να ευχαριστήσει δημοσίως στις 16-10-2020 εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Στυλίδας για «δήθεν» κινητοποίηση του για ζήτημα μεταφοράς μαθητών της περιοχής μας και να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε τρεις!!!! μέρες όλα επιλύθηκαν. Μόνο που τελικά το ζήτημα είχε ήδη διευθετηθεί και επιλυθεί από την περασμένη Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020 και μάλιστα, όπως αποδεικνύεται, με απόφαση του αρμόδιου οργάνου. Κατάφεραν να αυτοσυγχαίρονται μεταξύ τους καπηλεύοντας κοπιώδεις προσπάθειες χιλιάδων εργατοωρών!!! 

Πανηγυρίζουν μόνοι τους για γκολ, ενώ ο διαιτητής έχει ήδη σφυρίξει τη λήξη του αγώνα και οι φίλαθλοι έχουν αποχωρήσει!!! Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου προβλήθηκε η αριθμ. πρωτ. 9561/09.10.2020 επιστολή του Δήμου Στυλίδας προς το Διευθυντή 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας ζητώντας την Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020 να προχωρήσουν οι διαδικασίες έτσι ώστε οι μαθητές να επιστρέφουν με ταξί. Ωστόσο, από τα ανωτέρω προκύπτουν σοβαρά θέματα απόπειρας εξαπάτησης της τοπικής κοινωνίας και δημιουργούνται αμείλικτα ερωτήματα, καθώς αποδεικνύεται ότι το δρομολόγιο «Ράχες – Άνω Σπαρτιά (ανταπόκριση με λεωφορείο από 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας)
α) είχε ήδη σχεδιαστεί εδώ και έξι μήνες και προέβλεπε εξαρχής επιβατικό όχημα ΤΑΞΙ, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία,
β) είχε ήδη προκηρυχθεί εδώ και τέσσερις μήνες (και μάλιστα 2 φορές) και τελικά
γ) είχε ήδη ανατεθεί σε ανάδοχο μεταφορέα ΤΑΞΙ για άμεση εκτέλεση από την Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020.

1η ερώτηση: Τι ακριβώς έλυσε (ή υποτίθεται ότι έλυσε) μέσα σε τρείς ημέρες (Σάββατο 10.10.2010, Κυριακή 11.10.2020 και Δευτέρα 12.10.2020) , ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αφού η ΑΠ 9561/09-10-2020 επιστολή προς το σχολείο εστάλη την Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020, ζητώντας την μεταφορά των μαθητών με ταξί, ενώ το θέμα είχε ήδη επιλυθεί από την προηγούμενη Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020;
2η ερώτηση: Για ποιο λόγο ο εντεταλμένος σύμβουλος προσπάθησε να παραπλανήσει τους συγχωριανούς μου στην Κοινότητα Σπαρτιάς και προφανώς τη Δήμαρχο Στυλίδας για υποτιθέμενες και αυτό-θαυμαζόμενες κινήσεις (εντός τριών ημερών) που θυμίζουν χαρακτηριστικά «ιμιτασιόν» μαθητευόμενου μάγου;
3η ερώτηση: Ως πότε τοπικοί σύλλογοι θα πέφτουν θύματα παραπλάνησης και εξαπάτησης λόγω αδικαιολόγητων συμπεριφορών αυτοπροβολής και θα κινδυνεύουν να μετατραπούν σε «παραμάγαζα» προπαγάνδας;
Επειδή, η ενέργειά αυτή είναι άκρως προκλητική και επικίνδυνη,
Επειδή, η ενέργεια αυτή εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Δήμαρχο Στυλίδας,
Επειδή, η ενέργεια αυτή αποκαλύπτει περίτρανα τον υποτιμητικό τρόπο αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών μας,

Για το λόγους αυτούς καλείται
η Δήμαρχος Στυλίδας να λάβει επίσημα θέση για το συγκεκριμένο θέμα καταδικάζοντας πρακτικές που παραπέμπουν σε αλήστου μνήμης οπισθοδρομικές «βλαχοπολιτικές» εξαπάτησης συμπολιτών μας, καθώς «κάθε προσπάθεια συστηματικής εξαπάτησης των συγχωριανών μου θα πέφτει στο κενό».

Καλώτας Βασίλης,

Δημοτικός Σύμβουλος [23-10-2020]



Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος 
Αλεξίου Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative