Social Icons

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ«Καμπάνες» σε Αγ. Κωνσταντίνο και Στυλίδα!



ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ«Καμπάνες» σε Αγ. Κωνσταντίνο και Στυλίδα!Με ποινές απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, τιμωρήθηκαν την Παρασκευή οι αξιωματούχοι του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου και της Στυλίδας.

Συγκεκριμένα, το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΣ Φθιώτιδας επέβαλε ποινές στον προπονητή των Λοκρών, Λάμπρο Μπαμπάνη και τον πρόεδρο της ομάδας του λιμανιού, Γιώργο Κυριακίδη.Η ποινή του πρώτου είναι δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 20 ευρώ, για τη συμπεριφορά του στο ματς με την Προοδευτική Λάρυμνας. Όσον αφορά τον δεύτερο, του απαγορεύτηκε η είσοδος στο γήπεδο για 15 ημέρες, εξαιτίας των όσων καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τη Δάφνη Λιβανατών.

Συγκεκριμένα, στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται για τον κ. Μπαμπάνη: «Στον Προπονητή του σωματείου Α.Σ. ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ κ. Λάμπρο Μπαμπάνη για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 17/10/2020 για το Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο Αγ. Κωνσταντίνου μεταξύ των σωματείων Α.Σ. ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ ( παράβαση του αρθ. 11 παρ. 2 συνδ. αρθ. 10 παρ. 1β και παρ. 2ε του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.) επιβάλλει την ποινή των δύο (2) αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 20 ευρώ».

Για τον κ. Κυριακίδη γράφεται: «Στον Πρόεδρο του σωματείου Α.Ο. ΣΤΥΛΙΣ κ. Γεώργιο Κυριακίδη για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 03/10/2020 για το Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο Στυλίδας μεταξύ των σωματείων Α.Ο. ΣΤΥΛΙΣ – Α.Σ. ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ ( παράβαση του αρθ. 12 παρ. 1β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.) επιβάλλει την ποινή απαγόρευσης εισόδου σε κάθε γήπεδο για δέκα πέντε (15) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative