Social Icons

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Αναστολή για όλους τους ναζί εκτός από τον Ρουπακιά!


Εισαγγελέας δίκης Χρυσής Αυγής: Αναστολή για όλους τους ναζί εκτός από τον Ρουπακιά!

Εισαγγελέας δίκης Χρυσής Αυγής: Αναστολή για όλους τους ναζί εκτός από τον Ρουπακιά!


Να δοθεί αναστολή σε όλους τους καταδικασθέντες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής πλην του Γιώργου Ρουπακιά, εισηγήθηκε προς το δικαστήριο η Εισαγγελέας της έδρας Αδαμαντία Οικονόμου, διατηρώντας την ίδια (χρυσαυγίτικη) γραμμή που είχε και όταν πρότεινε για την απόφαση της δίκης.

Στην εισήγησή είχε να πει όλα τα καλά για τους ναζί:«Αποδείχθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν γνωστή διαμονή και τήρησαν όλους τους όρους που τους επιβλήθηκαν, ενώ εξακολουθούν να τους τηρούν. Παρουσιάζονται στο ακροατήριο οπότε τους ζητηθεί και δεν είναι ύποπτοι φυγής», υποστήριξε.

«Δεν είναι ύποπτοι φυγής εκπροσωπήθηκαν νόμιμα από τους δικηγόρους τους, όταν τους ζητήθηκε από το δικαστήριο εμφανίστηκαν στη δίκη» είπε και συνέχισε ασταμάτητη: «Μάλιστα τελευταία εμφανίστηκαν πολλοί εκ των κατηγορουμένων και πρώην βουλευτές.. Όλοι ενώπιον της δικαιοσύνης είναι ίσοι ανεξαρτήτως αξιωμάτων. Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι αν αφεθούν ελεύθεροι θα διαπράξουν και άλλα εγκλήματα. …Όλοι έχουν λευκά ποινικά μητρώα, πλην του Μιχαλολιάκου, ο οποίος έχει μια καταδίκη σε ηλικία 22 ετών, του Αλεξόπουλου και του Μπούκουρα που έχουν κάποιες καταδίκες για παραβάσεις».

«Οι κατηγορούμενοι δεν διέπραξαν νέες αξιόποινες πράξεις, αφού διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή, έκλεισαν τα γραφεία τους και η εφημερίδα τους. Η άμεση εκτέλεση των ποινών θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη καθώς η διαδικασία μέχρι το εφετείο θα είναι μακροχρόνια. Έχουν όλες τις προϋποθέσεις να τους δοθεί αναστολή με περιοριστικούς όρους. Οι κατηγορούμενοι δεν προσπάθησαν να αποφύγουν τη σύλληψή τους …», υποστήριξε.
Αμέσως μετά θα δευτερολογήσουν οι συνήγοροι υπεράσπισης. Από τη διάρκεια των αγορεύσεών τους θα εξαρτηθεί αν οι δικαστές αποφασίσουν για το αίτημα το βράδυ της Δευτέρας ή το πρωί της επόμενης συνεδρίασης, δηλαδή την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative