Social Icons

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

          ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ  

Οι μαθητές έχουν δίκιο ! Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους!
Οι συκοφαντίες που εκτοξεύει η κυβέρνηση της ΝΔ και οι μηχανισμοί της ενάντια στους μαθητές, δεν μπορούν να κρύψουν την μεγάλη αλήθεια.
Οι μαθητές έχουν δίκιο ! Με τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους υπερασπίζονται την υγεία, τη ζωή τους και το δικαίωμα στη μόρφωση.
Τι δεν καταλαβαίνουν οι αρμόδιοι και οι διάφοροι τοποτηρητές της αντιλαϊκής πολιτικής που γελοιοποιούνται με τις περί “μειοψηφών” και “υποκίνησης” αστειότητες και τις απειλές κατά των μαθητών ; 
 
Δυο εβδομάδες μετά το άνοιγμα των σχολείων επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση ούτε έλαβε, ούτε λαμβάνει, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων.
Τα σχολεία τα κλείνει η κυβέρνηση και αντιλαϊκή πολιτική που διαχρονικά ευθύνονται για την έλλειψη σχολικών αιθουσών και καθηγητών, προσωπικού καθαριότητας των σχολείων. 
 
Αυτά τα προβλήματα θέριεψαν στις συνθήκες της πανδημίας με βαριές συνέπειες για τους μαθητές, τους γονιούς, τις οικογένειες τους, τους εκπαιδευτικούς.
Το κλείσιμο δεκάδων τμημάτων και σχολείων λόγω των κρουσμάτων του Κορονοιού έχει σημάνει συναγερμό και τονίζει ακριβώς αυτό που προβάλλουν οι μαθητές με τον αγώνα τους.
Τώρα να ικανοποιήσει η κυβέρνηση όλα τα αιτήματα:

• Άμεση εξασφάλιση των κατάλληλων αιθουσών διδασκαλίας, μέχρι 15 μαθητές και όχι ο ένας πάνω στον άλλο.
• Άμεσες προσλήψεις καθηγητών και δασκάλων για να αντιμετωπιστούν όλα τα κενά.
• Άμεσες προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας και τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής.
• Άμεσα και δωρεάν τεστ covid στα σχολεία για εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative