Social Icons

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 26-10-2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 26-10-2020Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε χθες συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Στυλίδα, το οποίο έγινε δια ζώσης τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

Ψηφίστηκαν εικοσιτέσσερα (24) τακτικά θέματα και τρία (3) προ ημερησίας θέματα. Από αυτά δεκαοκτώ (18) ψηφίστηκαν ομόφωνα, έξι (6) κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η Λαϊκή Συσπείρωση), δύο (2) θέματα κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η μείζων αντιπολίτευση) και ένα (1) θέμα κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η Λαϊκή Συσπείρωση με λευκό).

Η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου στις τοποθετήσεις της αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα του γκράφιτι (καρικατούρας) που κάποιοι σχεδίασαν στην κεντρική πόρτα του θεάτρου, στο πάρκο του Λαού, μετά την πρόσφατη ανακαίνιση. Ανέφερε ότι οι δημόσιοι χώροι αποτελούν περιουσία όλων των δημοτών, ανήκουν σε όλους και πρέπει όλοι μας να τους προστατεύουμε. Επίσης υπογράμμισε τη μη καταδίκη του γεγονότος από την αντιπολίτευση.

Επεσήμανε την απουσία όλης της αντιπολίτευσης πλην της δημοτικής συμβούλου κας Αλεξάνδρας Βεντούρη – Νασοπούλου από την εκδήλωση για την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του ΕΚΠΑ και του Δήμου, γεγονός που υπήρξε η αφετηρία μιας νέας εποχής για το Δήμο Στυλίδας.

Τέλος, τοποθετήθηκε στα προβλήματα που παρουσιάζονται στο δίκτυο ύδρευσης της Στυλίδας λέγοντας ότι πολύ σύντομα και μετά από πρόσκληση που υπάρχει στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” θα γίνει προσπάθεια υποβολής πρότασης για αντικατάσταση του προβληματικού τμήματος του δικτύου έτσι ώστε η πόλη να αποκτήσει ένα δίκτυο ύδρευσης σύγχρονο και λειτουργικό.

Δείτε τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 26-10-2020

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
Δήμου Στυλίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative