Social Icons

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΜΙΕΩΝ: Να στηρίξουμε το δικαίωμα στην εργασία των συμβασιούχων της καθαριότητας του Δήμου !


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΜΙΕΩΝ: Να στηρίξουμε το δικαίωμα στην εργασία των συμβασιούχων της καθαριότητας του Δήμου !
Να στηρίξουμε το δικαίωμα στην εργασία των συμβασιούχων της καθαριότητας του Δήμου !

ΛΑΜΙΑ 21 09 2020 

Το πρωί της Τρίτης 22 Σεπτέμβρη 2020, συμβασιούχοι της καθαριότητας στο Δήμο Λαμιέων, θα βρεθούν για μία φορά ακόμη στο δικαστήριο -Εφετείο Λαμίας- διεκδικώντας το δικαίωμα στην εργασία, αφού το 2018, η Δημοτική Αρχή κ. Σταυρογιάννη, αξιοποιώντας και την αντεργατική πολιτική τής τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανανέωσε τις συμβάσεις τους.
Ως Λαϊκή Συσπείρωση στεκόμαστε στο πλευρό τους και δηλώνουμε ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου. Ανάγκες που παραμένουν ακόμη και σήμερα, καθώς τα κενά προσωπικού στην υπηρεσία καλύπτονται από τη σύγχρονη δουλεμπορική τακτική της εκμίσθωσης εργαζομένων από εργολάβο.

Στο πλαίσιο αυτό απαιτούμε από τη σημερινή Δημοτική Αρχή να παρέμβει στο δικαστήριο και να στηρίξει με κάθε τρόπο τη δικαίωση των εργαζομένων. Εξάλλου, στελέχη τόσο από την παράταξη του Δημάρχου, όσο και από την παράταξη του κ. Στασινού -που συμπράττουν στη διοίκηση του Δήμου- είχαν σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων, όταν η τότε δημοτική αρχή δεν τους ανανέωσε τις συμβάσεις.

Για τη Λ.Σ. Λαμιέων 

Γιώργος Δελιχάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative