Social Icons

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, για τη νέα Σχολική χρονιά!


Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, για τη νέα Σχολική χρονιά!

Αγαπητά μου παιδιά
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Αγαπητοί μου συνάδελφοι εκπαιδευτικοί

Η αυριανή ημέρα είναι μια ξεχωριστή ημέρα, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Με την εμπειρία της εκπαιδευτικού γνωρίζω ότι για κάθε αρχή σχολικής χρονιάς ανοίγει και μια νέα σελίδα, με φιλόδοξα σχέδια, νέους σχεδιασμούς, όνειρα και ελπίδες για την κατάκτηση της γνώσης.

Από αύριο γονείς και κηδεμόνες εμπιστεύονται στην πολιτεία και στους εκπαιδευτικούς ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους.
Αναγνωρίζω ότι φέτος η έναρξη της σχολικής χρονιάς πραγματοποιείται κάτω από δύσκολες και σύνθετες συνθήκες λόγω της πανδημίας και των μέτρων ασφαλείας που όλοι καλούμαστε με συνέπεια να εφαρμόσουμε. 
Πρόκειται για μια νέα εμπειρία, όπου η αρμονική συνεργασία αποτελεί το κλειδί για την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος, που είναι η ασφαλής, με αρχές και αξίες διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

Αύριο παιδιά, είναι η πρώτη μέρα που έρχεστε στο σχολείο και για τους μικρότερους από εσάς η πρώτη φορά. Να ξέρετε ότι το σχολείο είναι μια μεγάλη αγκαλιά και είναι εδώ για να σας δώσει τις γνώσεις, τα εφόδια και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της εποχής μας και να χτίσετε το μέλλον σας. Και είναι σίγουρο ότι όλοι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Η αυριανή ημέρα όμως είναι ταυτόχρονα και η ημέρα των εκπαιδευτικών, των εξαιρετικά σημαντικών αυτών ανθρώπων που φέρουν τη βαριά ευθύνη της εκπαίδευσης και της αγωγής των μελλοντικών πολιτών. Πιστεύω ότι το μαγικό δέσιμο της σχέσης γονέων, και κηδεμόνων, μαθητών και εκπαιδευτικών, καθώς και η προσήλωση του καθενός στους κανόνες ασφάλειας και στο καθήκον θα φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα που είναι η καλλιέργεια των δεξιοτήτων, η ανάπτυξη της προσωπικότητας, η κατάκτηση της γνώσης.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου
Καλή Σχολική Χρονιά με Υγεία!
Με αγάπη και αίσθημα ευθύνης

Η Δήμαρχος Στυλίδας 
Βιργινία Στεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative