Social Icons

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ανεξήγητο φαινόμενο: Μυρμήγκια αφήνουν λουλούδια στο «μνήμα» μιας μέλισσας! | ΒΙΝΤΕΟ



Ανεξήγητο φαινόμενο: Μυρμήγκια αφήνουν λουλούδια στο «μνήμα» μιας μέλισσας! | ΒΙΝΤΕΟΠρόκειται για μία από τις πιο παράξενες συμπεριφορές που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια στα μυρμήγκια.Ή μάλλον για το πούμε πιο σωστά: Όχι μόνο στους ακάματους εργάτης της άγριας φύσης αλλά και, γενικότερα, στην άγρια φύση.Τι ακριβώς παρουσιάζει το βίντεο που ακολουθεί; Κάτι που κανείς ποτέ δεν θα περίμενε.
Μία ολόκληρη φωλιά από τα πιο εργατικά έντομα του πλανήτη «κηδεύει» μία νεκρή μέλισσα αφήνοντας λουλούδια δίπλα στο νεκρό της σώμα.
Κανείς επιστήμονας δεν έχει δώσει ακόμα πειστική εξήγηση γιατί ακριβώς συνέβη αυτό.

Μήπως όμως, τελικά, και τα έντομα νιώθουν θλίψη, πόνο και πένθος εκτός από εμάς;

Δείτε τα μυρμήγκια που τίμησαν τη νεκρή μέλισσα


daynight.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative