Social Icons

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Κορωνοϊός: Τέσσερα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα


Κορωνοϊός: Τέσσερα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα
Νέος συναγερμός στις τοπικές Υγειονομικές Αρχές μετά τον εντοπισμό και νέων κρουσμάτων, ενώ είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων των δειγμάτων που έχουν παρθεί από τα προηγούμενα κρούσματα σε Λαμία και Ομβριακή.
Ένα στη Λαμία

Πρόκειται για νεαρό που Αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος διαμένει χρόνια στη Λαμία και ήταν να παρουσιαστεί για φαντάρος στο ΚΕΥΠ. Ο νεαρός είχε πάει τις προηγούμενες ημέρες στην Αλβανία και επέστρεψε για παρουσιαστεί, Στο τεστ που του έγινε στην πύλη εισόδου έδειξε ότι είναι θετικός και έτσι φυσικά δεν θα παρουσιαστεί στο ΚΕΥΠ, αλλά θα παραμείνει για 14 ημέρες σε καραντίνα στο σπίτι του στη Λαμία.

Ένα στη Στυλίδα

Πρόκειται για έναν 29χρονο ο οποίος επιστρέφοντας στην Αθήνα από επαγγελματικό ταξίδι βρέθηκε θετικός και του συστήθηκε από τον ΕΟΔΥ να παραμείνει σε 14ημερη καραντίνα στο σπίτι του στη Στυλίδα.

Ο 29χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είχε επαφές μα άτομα στη Στυλίδα αφού τις προηγούμενες ημέρες απουσίαζε, όποτε δεν υπάρχει θέμα διασποράς.

Δυο στην Αταλάντη


Το πρώτο κρούσμα είναι σύζυγος της 42χρονης Αλβανίδας που είχε βρεθεί θετική τις προηγούμενες ημέρες, όταν είχε επιστρέψει από ταξίδι που έχε κάνει στην Αλβανία.

Το δεύτερο κρούσμα αφορά πάλι νεαρό άνδρα Αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε με παρέα από την Αλβανία και βρέθηκε θετικός. Τόσο ο ίδιος όσο και οι δυο συμπατριώτες του που ταξίδεψαν μαζί του θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, ενώ το ίδιο ισχύει και για το σύζυγο της 42χρονης που ήταν το πρώτο κρούσμα.

Η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων συνεχίζεται, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των δειγμάτων που έχουν σταλεί από τα πρόσφατα κρούσματα σε Λαμία και Ομβριακή.

 lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative