Social Icons

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Στυλίδα: Πολύτεκνος πατέρας άφησε στο χωράφι την τελευταία του πνοή


Στυλίδα: Πολύτεκνος πατέρας άφησε στο χωράφι την τελευταία του πνοή
Αιφνίδιος θάνατος 53χρονου εργάτη γης…

Είχε πάει σε ελαιοπερίβολο στην περιοχή της Στυλίδας για αγροτικές εργασίες και έμελλε εκεί να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Ένας 53χρονος άνδρας Αλβανικής υπηκοότητας που έμενε στην περιοχή, είχε πάει το πρωί της Πέμπτης (20/8) στο κτήμα που εργαζόταν για την περιποίηση των δέντρων, όταν ξαφνικά το μεσημέρι αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε.

Άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, ενώ τον μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο άνθρωπος έφυγε από παθολογικά αίτια, ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις από το ΑΤ Στυλίδας που ενημερώθηκε για το συμβάν και ανέλαβε την προανάκριση.
Ο 53χρονος που σύμφωνα με το ρεπορτάζ ζούσε μόνος του στη Στυλίδα, ήταν πολύτεκνος οικογενειάρχης με τη γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά τους, να ζουν στην Αλβανία.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative