Social Icons

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι χθές 17-08-2020 και ώρα 09:30 το πρωί, ο συνάδελφος και μέλος της Ένωσής μας Αρχικελευστής Λ.Σ. Χήρας Γεώργιος, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στην παραλία της Γλύφας Φθιώτιδος, δικαιοδοσίας Ά Λ.Τ. Γλύφας υπαγωγής στο Λ/Χ Στυλίδας, άκουσε λουόμενους να καλούν σε βοήθεια και άμεσα μετέβη ώστε να επιληφθεί του συμβάντος.

Στην άκρη της παραλίας είχε ανασυρθεί μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της από πνιγμό και δίχως να διστάσει, προέβη άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σώσει τη ζωή της, παρέχοντας ΚΑΡΠΑ επί είκοσι (20) λεπτά της ώρας. Κατά τη διάρκεια της παροχής πρώτων βοηθειών, στο σημείο μετέβη και ο συνάδελφος Ανθυπασπιστής Λ.Σ. Ρίζος Γεώργιος για παροχή συνδρομής.

Μετά την παρέλευση των είκοσι λεπτών παροχής ΚΑΡΠΑ, η εν λόγω γυναίκα ανέκτησε τις αισθήσεις της και τότε έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο και διεκομίσθει στο Κ.Υ. Στυλίδας για ιατρική φροντίδα. Η αποφασιστικότητά τους, η ψυχραιμία και το θάρρος που επέδειξαν οι συνάδελφοι κατά τη διάρκεια της διάσωσης και ιδιαίτερα η επί είκοσι λεπτών παροχή ΚΑΡΠΑ από τον Αρχικελευστή Λ.Σ. Χήρα Γεώργιο, εξασφάλισαν ότι η κινδυνεύουσα ανάνηψε και κέρδισε τον πολύτιμο χρόνο μέχρι την έλευση του ασθενοφόρου και είναι σήμερα στην οικογένειά της και ανάμεσά μας, υγιής και ασφαλής.

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το γεγονός αυτό αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, προάγει το σθένος και την υπηρεσιακή συνείδηση των συναδέλφων, αλλά κυρίως, εξάρει την ανθρώπινη πυγμή και την ψυχή που χρειάζεται για να διεκπεραιώσει κανείς ένα τέτοιο εγχείρημα, καθιστώντας την πράξη ηρωική και άξια θαυμασμού και αγνής υπερηφάνειας τόσο για την Υπηρεσία μας, στην οποία υπηρετούν τέτοια στελέχη, όσο και για την Ένωσή μας που έχει στους κόλπους της τέτοια μέλη.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ Γεώργιος                 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Βάιος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative