Social Icons

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Θρήνος στο Στεφανοβίκειο για τον θάνατο 31χρονης!


Θρήνος στο Στεφανοβίκειο για τον θάνατο 31χρονης!
Μητέρα δίδυμων αγοριών πιθανόν από ανακοπή καρδιάς

Θρήνος στο Στεφανοβίκειο από τον αιφνίδιο θάνατο 31χρονης γυναίκας, παντρεμένης και μητέρας δίδυμων αγοριών, χθες το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Η άτυχη κοπέλα βρίσκονταν με τον σύζυγό της και συγγενικά της πρόσωπα στις 8.30 χθες το απόγευμα στην πλατεία Στεφανοβικείου και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της.
Άμεσα και σε κατάσταση σοκ, άνθρωποι που βρισκόταν στην πλατεία και είδαν την σκηνή ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, ασθενοφόρο του οποίου πήγε επί τόπου, παρέλαβε τη γυναίκα, τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και ακολούθως στο Νοσοκομείο Βόλου, όπως διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Αστυνομία αποδίδει τον θάνατο της γυναίκας σε παθολογικά αίτια και, λόγω του νεαρού της ηλικίας της παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της. Ο θάνατος της γυναίκας πιθανολογείται ότι οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Η 31χρονη ήταν παντρεμένη με κάτοικο του χωριού που ασχολείται με το εμπόριο και μητέρα δίδυμων αγοριών ηλικίας 3 χρονών. Ήταν αγαπητή και ο θάνατός της προκάλεσε σοκ στους συγγενείς της και στο χωριό, καθώς δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative