Social Icons

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Στυλίδα: Σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι για δυο παιδιά από Λαμία


Στυλίδα: Σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι για δυο παιδιά από Λαμία
Δυστυχώς τα δυο 16χρονα παιδιά δεν φορούσαν κράνος - Ο ένας από τους δυο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και διακομίστηκε πριν από λίγο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.
Το σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 9:00΄το βράδυ της Κυριακής στην ανατολική Φθιώτιδα στην περιοχή της Κουβέλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα δυο παιδιά κινούνταν με το μηχανάκι στον επαρχιακό δρόμο από Κουβέλα προς Αχινό, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκαν εκτός δρόμου και χτύπησαν πάνω σε μια ελιά.
Ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια ήταν η αιτία της εκτροπής. Αν δηλαδή εμπλέκεται άλλο όχημα, ή αν πετάχτηκε κάποιο ζώο, ή αν από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δυο 16χρονοι φίλοι έφυγε εκτός δρόμου.

Δυστυχώς από την εκτροπή το ένα από τα δυο παιδιά τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι, ενώ το άλλο τραυματίστηκε ελαφρά.
Και τα δυο παιδιά έχουν διακομιστεί στο ΓΝ Λαμίας όπου έχει σημάνει συναγερμός για να μπορέσουν να σώσουν το βαριά τραυματισμένο παιδί, το οποίο έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει διασωληνωθεί.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Στυλίδας εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative