Social Icons

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Απάντηση της κ. Μπαρούτη Λίλιαν στη Δήμαρχο Στυλίδας για το θέμα των απ' ευθείας αναθέσεων


Στις 27/7/2020 η Δήμαρχος Στυλίδας εξέδωσε δελτίο τύπου αναφερόμενη σε ανάρτησή μου στο προσωπικό μου προφίλ, σχετικά με την απευθείας ανάθεση έργου στον κ. Χειμάρα. Επειδή λοιπόν το δελτίο τύπου ήταν επί προσωπικού, θα ήθελα να σταθώ σε 4 σημεία.

1) Αναφέρει η κ. Δήμαρχος ότι για 5 χρόνια, ήτοι από το 2016 έως το 2020, ήμουν ο αποκλειστικός προμηθευτής του δήμου Στυλίδας. Το 2016 λοιπόν συνεργάστηκα με τον κ. Μπακογιάννη και τον κ. Σοφιανό - βιβλιοπωλεία Λαμίας- και πήραμε από κοινού την ανάθεση έργου. 
Για τα επόμενα τρία χρόνια δηλαδή 2017, 2018 , 2019, μου έγινε απευθείας ανάθεση έργου από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, αφού οι υπόλοιποι συνάδελφοι για δικούς τους λόγους, και ενώ είχαν κληθεί, δεν θέλησαν να συμμετάσχουν. Η δική μου σύμβαση έληξε στις 31-12-2019 . Τώρα όσον αφορά στο 2020 που αναφέρει η κ. Δήμαρχος, είναι η χρονιά που διανύουμε, και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα συνεργασίας μαζί μου, μιας και η ανάθεση έγινε στον κύριο Χειμάρα. 

2) Η "προνομιακή συνεργασία" με την τότε Δημοτική Αρχή, από πού προκύπτει, όταν οι υπόλοιποι συνάδελφοι έθεσαν τον εαυτό τους εκτός διαδικασίας? 

3) Αναφέρει η κ. Δήμαρχος πώς μπορεί να δοθεί η ανάθεση εκτός Δήμου " για περιπτώσεις που υφίστανται λόγοι πρακτικής και άμεσης ανταπόκρισης". Αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι και πως η κ. Δήμαρχος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτούς, από τη στιγμή που δεν έχουμε ερωτηθεί? 

4) Αναφερόμενη στο πρόσωπό μου, διερωτάται αν είχα την συγκεκριμένη πενταετία, που τελικά ήταν τριετία, τις ίδιες αγωνίες για τους συναδέλφους μου ,που έμειναν εκτός ανάθεσης. Ε.. Ναι κ. Δήμαρχε τις είχα, γι'αυτό άλλωστε και είχα απευθυνθεί σε συνάδελφο μου Στυλιδιώτη βιβλιοπώλη, περισσότερο από μία φορές, προτείνοντας του συνεργασία για τη συγκεκριμένη ανάθεση, αλλά αρνήθηκε. 

Συγνώμη αν σας κούρασα έπρεπε όμως να σας παραθέσω τα γεγονότα.

Λίλιαν Μπαρούτη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative