Social Icons

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ζευγάρι θετικό στον κορονοϊό, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας


Ζευγάρι θετικό στον κορονοϊό, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σήμερα στο Νοσοκομείο Λαμίας, νοσηλεύεται ένα ζευγάρι που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.
Πρόκειται για δύο Σέρβους που από το Σάββατο 4/6/2020 έκανε διακοπές στην Αιδηψό στην Εύβοια με γκρουπ 20 ατόμων (να σημειωθεί ότι πλέον τα σύνορα έχουν κλείσει με την Σερβία λόγω κορονοϊού), όταν ο άντρας εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε, από την Αιδηψό με TAXI στη Λαμία και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ είναι σε καραντίνα στο ξενοδοχείο τους.. Στο ζευγάρι τους έγινε μοριακό τεστ στο Νοσοκομείο Λαμίας και στους δύο, τα οποία βγήκαν θετικά σε COVID-19.
Αυτή την ώρα τους γίνονται επιπλέον εξετάσεις, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα ιατρικά πρωτόκολλα και πλέον αναμένονται σχετικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.
Αφού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, θα πραγματοποιηθεί ιχνηλάτηση των επαφών τους καθώς επίσης και του ταξιτζή που τους μετέφερε.

fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative