Social Icons

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Δεν θα γίνει τελικά το Παζάρι της Λαμίας λόγω κορονοϊού


Δεν θα γίνει τελικά το Παζάρι της Λαμίας λόγω κορονοϊού
Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων στις 29/7/2020, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το Παζάρι (Εμποροπανήγυρη) της Λαμίας. Αν και αρχικά η διοργάνωση του είχε εγκριθεί, το Δημοτικό Συμβούλιο ανέστειλε την λειτουργία της Εμποροπανήγυρις λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου Λαμιέων κ. Θύμιου Καραΐσκου ο οποίος σημείωσε ότι:

“Tο γεγονός ότι η διενέργεια της εμποροπανήγυρης αναπόφευκτα δημιουργεί συνάθροιση και συνωστισμό και δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος αποτροπής καταστάσεων που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των πολιτών από την εμφάνιση και τη διάδοσή του κορωνοϊού COVID-19 και δοθέντος ότι στις σχετικές δημοπρασίες και διαγωνιστικές διαδικασίες, οι συμμετέχοντες πωλητές μπορεί να προέρχονται από όλη την Ελλάδα και από περιοχές, όπου τυχόν έχουν εμφανιστεί κρούσματα.”


fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative